Search icon

Kerstman en Elf

Kerstman en Elf

Acts - clinics and shows
Nederlands
Direct boeken met goedkeuring

Aanvragen
Kerstman met elf komen graag in instellingen, scholen in de horeca of in winkelcentra. Meet & Greet, ga met ze op de foto of luister naar een leuk optreden met vrolijke kerstliedjes!
Shows
Meet & Greet de Kerstman
Meet & Greet de Kerstman

Vanaf750

Meet & Greet De Kerstman
Meet & Greet De Kerstman

Vanaf750


Videos
Foto's
 • De Kerstpiano’s
  De Kerstpiano’s

  Vanaf1650 Kerstacts

 • De rondlopende kerstman en kerstvrouw
  De rondlopende kerstman en kerstvrouw

  Vanaf695 Kerstacts

 • De Kerstman met de Magische Kerstelf
  De Kerstman met de Magische Kerstelf

  Vanaf775 Kerstacts

Kerstman en Elf boeken doe je zelf!
Kerstacts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kerstacts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Kerstman en Elf beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kerstacts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Kerstman en Elf liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Kerstman en Elf wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Kerstman en Elf boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Kerstacts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.