Search icon

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Kevin a.k.a. Slowflowanimal (1994) heeft zijn eigen, unieke stijl van muziek maken. Zoals zijn alias al verklapt doet hij alles in zijn eigen tempo. De in Rotterdam geboren en getogen rapper van Nederlandse/Britse afkomst, rapt voornamelijk in de verhalende vorm. Hij schetst met woorden een beeld van hoe hij het leven om zich heen ziet en over wat hij zelf mee maakt . Kevin (1994) begon met het schrijven van zijn eerste rapteksten in zijn lokale buurthuis in Rotterdam. Zijn talent werd al snel opgemerkt door twee van de oprichters van Rotterdam Airlines. Onder de vleugels van Rotterdam Airlines bleef de Slowflowanimal van de Nederlandse hiphopscene zich verder ontwikkelen en bracht meer nummers uit. In 2016 bracht Kevin zijn debuut single ‘Op de block’ uit featuring Emms en in datzelfde jaar ook zijn debuut EP ‘Kleine Versnelling’. Na een dag stonden alle 9 tracks in de Nederlandse top 50 van Spotify. Zijn track ‘Waarom’ featuring Sevn Alias is inmiddels platinum alsmede ook overige tracks waar hij onderdeel van uitmaakt. Zo heeft hij voor de volgende tracks een platina plaat mogen ontvangen; Beetje Moe, Turnen (Sevn Alias) en gouden platen voor: Abu Dhabi (Josylvio), Doorgaan (Jairzinho), Nummer 1 (Gate 16), Wazig (Gate 16) en Sunshine (Lente). Vorig jaar zomer 2017 heeft hij opgetreden op WOO HAH festival en werd door onder andere 3voor12 geprezen voor zijn ‘strakke’ optreden. In januari 2018 bracht hij het nummer “Niet Alleen” ft. Emms uit als een voorproefje van zijn volgende album “Lente”. Dit nummer 1 album werd in maart 2018 uitgebracht met daarop de nummer 1 single “Beetje Moe” featuring Lil Kleine en Chivv en de track “Sunshine” featuring Sigourney K. Momenteel staat het Lente album op 32+ miljoen streams en is hij nog altijd niet weg te slaan uit de Nederlandse Top 100
Shows:
 • KevinPrijs op aanvraag
Genres
RapUrban

Videos
 • The Opposites
  The Opposites

  Op aanvraag Rappers

  RapTop 40
 • Faberyayo
  Faberyayo

  Op aanvraag Rappers

  RapUrban
 • Daryll
  Daryll

  Op aanvraag Rappers

  RapUrban

Kevin boeken doe je zelf!

Rappers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Rappers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Kevin beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Rappers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Kevin liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Kevin wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Kevin boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.