Search icon

Kid de Blits

Kid de Blits

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Deze opkomende rapper is één van de nieuwste aanwinsten van TotaalBoekingen en houdt nogal van een feestje. Sinds hij, in zijn eigen woorden, ‘geadopteerd’ is door Boaz van de Beatz, gaat het erg hard met Kid de Blits. Hij gooide al direct hoge ogen met zijn entree op de Nooit Meer Slapen remix met Ronnie Flex en Bokoesam van Yellow claw en zette dit succes voort met zijn single en videoclip ‘Uit De Noordzee’, die inmiddels al meer dan 200.000 keer is bekeken. Een mix van elektro, harde bassen, gore wildernis en happy hardcore staan centraal in zijn sound. Kid de Blits staat dan ook garant voor snoeiharde beats, de nodige dosis humor en zelfspot en een ontzettend mooi feestje.
Shows:
 • Kid de BlitsPrijs op aanvraag
Genres
RapUrban

Videos
 • De Jeugd van Tegenwoordig
  De Jeugd van Tegenwoordig

  Op aanvraag Rappers

  FoutRap
 • Mocro Maniac
  Mocro Maniac

  Op aanvraag Rappers

  RapUrban
 • Sxteen
  Sxteen

  Op aanvraag Rappers

  DanceHipHop

Kid de Blits boeken doe je zelf!

Rappers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Rappers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Kid de Blits beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Rappers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Kid de Blits liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Kid de Blits wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Kid de Blits boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.