Search icon

Killer Queen

Killer Queen

Bands
Engels
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Killer Queen werd opgericht in 1993. Hun eerste optreden vond plaats in de Universiteit Londen waarmee ze in de voetsporen traden van de echte Queen die 21 jaar eerder op dezelfde plek hun eerste optreden verzorgden. In 1995 was Killer Queen in Engeland al zo populair dat de band een optreden afdwong in het Londen Strand Theater. Een optreden dat werd uitgezonden door de BBC. De reputatie van de band bleef groeien, zowel in Groot Brittannië als daarbuiten. Na een Russische tour in 1999 keerde de band terug naar Engeland om de prijs voor ‘Wereldwijde beste tribute band’ in ontvangst te nemen. De muziek van Queen is geliefd in de hele wereld. Hun hits zijn een inspiratie geweest voor generaties. Deze hits wereldwijd opnieuw neerzetten vereist vakmanschap en Killer Queen’s muzikale kwaliteiten voldoen aan deze hoge eisen. Tijdens optredens heeft Killer Queen samengewerkt met een vaste groep artiesten waaronder Roger Taylor, Brian May en Monseratte Caballe. De band scoorde een nummer één hit toen hen in 2001 werd gevraagd Queen’s “The Real Life’ opnieuw uit te brengen samen met Fatboy Slim. In het tweede decennium van het bestaan van Killer Queen werd de fanschare van de band alleen maar groter. In 2005 speelde Killer Queen Ahoy in Rotterdam vol. Een jaar later bundelden Killer Queen en Bjorn Again and The Bootleg Beatles hun krachten voor een show.
Shows:
 • Killer QueenPrijs op aanvraag
Genres
Tribute

Videos
 • MIRAGE - A Fleetwood Mac Tribute
  MIRAGE - A Fleetwood Mac Tribute

  Vanaf2360 Tributebands

  BluesPop
 • Seattle Tribute Project
  Seattle Tribute Project

  Op aanvraag Tributebands

  RockTribute
 • Mirage (Fleetwood Mac tribute band)
  Mirage (Fleetwood Mac tribute band)

  Op aanvraag Tributebands

  Tribute

Killer Queen boeken doe je zelf!

Tributebands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tributebands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Killer Queen beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tributebands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Killer Queen liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Killer Queen wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Killer Queen boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.