Search icon

Kinderfeestje met Rolando

Kinderfeestje met Rolando

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Wat moet je nu weer verzinnen op de verjaardag van je kind? Alles al gehad! Dan word het tijd voor Rolando’s kindershow ! Hij weet als geen ander hoe je kinderen kan boeien. Zijn kindershow is een interactieve show vol met liedjes en magie. De liedjes zijn samen  geschreven met Bobbie (van Ernst,Bobbie en de rest) Hij is tevens de mentor en coach van Rolando. Maar ook een liedje van Ernst en Bobbie komt langs. De kinderen worden verkleed als deze twee helden. Alles word gemixt met spannende goocheltrucs. Alleen blijkt Rolando wel de hulp van de kinderen nodig te hebben. Want het goochelen gaat niet altijd even vlekkeloos. Meezingen, dansen, of gewoon lekker kijken, alles mag in deze kindershow. Voor de jarige heeft hij een speciaal liedje in de verjaardagsshow. De jarige krijgt ook de CD "Gewoon Rolando" en de 3D sleutelhanger cadeau. Aan het eind van de show krijgt ieder kind een goocheldiploma mee. Geschikte leeftijd is vanaf 4 tot 9 jaar. De show kan met een pauze uitgevoerd worden van 10 minuten. Vraag naar de mogelijkheden of maak uw wensen kenbaar. Geschikt voor : Particulier, kinderfeestje, verjaardag etc.
Shows:
 • Kinderfeestje met RolandoVanaf725

Videos
 • Snotje en Dotje Kids Disco Show
  Snotje en Dotje Kids Disco Show

  Vanaf625 Kindershows

 • Aerial act
  Aerial act

  Vanaf300 Kindershows

 • Jip's Jeugdshow met Jeroen
  Jip's Jeugdshow met Jeroen

  Vanaf1425 Kindershows

Kinderfeestje met Rolando boeken doe je zelf!

Kindershows zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kindershows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Kinderfeestje met Rolando beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kindershows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Kinderfeestje met Rolando liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Kinderfeestje met Rolando wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Kinderfeestje met Rolando boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.