Search icon

Kindershow: De Magische Huiskamer

Kindershow: De Magische Huiskamer

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Tijdens een evenement wat extra's aanbieden of gewoon leuks als kinderfeestje? De goochelshow 'De Magische Huiskamer' is exact wat u zoekt! Tijdens de kindershow 'De Magische Huiskamer' komt de goochelaar thuis en tot zijn verbazing zit er publiek in de kamer! De goochelaar heeft zich in de tijd vergist. Hij dacht dat hij een uur later moest beginnen... Wat nu? Gelukkig zien de kinderen genoeg dingen op het podium waar de goochelaar een fantastische show mee kan geven en zo is er genoeg interactie en gelach tijdens de show. Op het einde leert het publiek ook nog eens een truc die ze zelf thuis kunnen uitvoeren!
Shows
Kindershow: De Magische Huiskamer
Kindershow: De Magische Huiskamer

Vanaf400


 • Sinterklaas Disco Show
  Sinterklaas Disco Show

  Op aanvraag Kindershows

 • Crazy Jeugdshow
  Crazy Jeugdshow

  Vanaf465 Kindershows

 • Aerial act
  Aerial act

  Vanaf300 Kindershows

Kindershow: De Magische Huiskamer boeken doe je zelf!
Kindershows boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kindershows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Kindershow: De Magische Huiskamer beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kindershows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Kindershow: De Magische Huiskamer liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Kindershow: De Magische Huiskamer wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Kindershow: De Magische Huiskamer boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Kindershows meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.