Search icon

Kindershows Ome John en clown Miko

Kindershows Ome John en clown Miko

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Kindershow met het duo: Ome John laat aan de kinderen zien hoe ontzettend dom clown Miko kan zijn.
In dit lachen - gieren - brullen programma laat Ome John zien hoe ontzettend dom clown Miko kan zijn. De kinderen worden in dit programma van het beging tot het eind er bij betrokken. Leeftijd kindershow tot plm. 9 jaar. ook kunt u clown Miko te boeken als ballonnen modelleren (ballonnen vouwen). Ook voor verhuur van draaimolen, zweefmolen, popcorn en suikerspin uitdeelpret, springkussen, enz.
Shows:
 • Kindershows Ome John en clown MikoVanaf455

Videos
 • Sinterklaas Disco Show
  Sinterklaas Disco Show

  Op aanvraag Kindershows

 • Sint & Piet | Kindervoorstelling
  Sint & Piet | Kindervoorstelling

  Vanaf450 Kindershows

 • John Anders Magic Show
  John Anders Magic Show

  Vanaf595 Kindershows

Kindershows Ome John en clown Miko boeken doe je zelf!

Kindershows zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kindershows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Kindershows Ome John en clown Miko beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kindershows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Kindershows Ome John en clown Miko liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Kindershows Ome John en clown Miko wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Kindershows Ome John en clown Miko boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.