Search icon

Kindervoorstelling de Kluis

Kindervoorstelling de Kluis

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Onze ballonnenclowns zijn terug met een nieuwe interactieve kindervoorstelling! In deze voorstelling hebben onze clowns een kluis laten bouwen om al hun ballonnen in veiligheid te stellen… maar oh jee, ze hebben de sleutel verloren en nu kunnen ze geen ballonnenfiguren vouwen voor de kinderen. Samen met de kinderen moeten ze een plan bedenken om de kluis zonder de sleutel open te krijgen. Met de hulp van de kinderen komt het natuurlijk allemaal weer goed en kunnen onze clowns weer terug naar het circus. Deze interactieve kindershow duurt circa 30 minuten en na afloop kunnen onze clowns optioneel nog ballonnen vouwen voor de kinderen. Laat je kinderen meedoen met dit avontuur en maak vandaag nog een afspraak om onze kindervoorstelling te reserveren. We verzekeren je dat het een onvergetelijke ervaring zal zijn voor jouw kinderen en dat ze vol trots zullen zijn dat ze hebben geholpen om de kluis te openen.
Shows:
 • Kindervoorstelling de KluisVanaf450

 • Anders met Sander
  Anders met Sander

  Vanaf595 Kindershows

 • Kindershow Piraat Zeebeen: GEEN PANIEK!
  Kindershow Piraat Zeebeen: GEEN PANIEK!

  Vanaf395 Kindershows

 • Clown Knapie
  Clown Knapie

  Vanaf200 Kindershows

Kindervoorstelling de Kluis boeken doe je zelf!

Kindershows zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kindershows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Kindervoorstelling de Kluis beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kindershows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Kindervoorstelling de Kluis liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Kindervoorstelling de Kluis wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Kindervoorstelling de Kluis boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.