Search icon

Kindervoorstelling: Volle Bak

Kindervoorstelling: Volle Bak

Kindervermaak
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Een Kindervoorstelling van Halte 6. VOLLE BAK, voor troepmakers en opruimers vanaf 6 jaar. De prullenbak staat op springen! Wat gebeurt er met al dat afval? VOLLE BAK is een verrassende dansvoorstelling over troep maken, weggooien en recyclen. De eerste openbare voorstelling van VOLLE BAK was een groot succes. Veel kinderen en ouders genoten van de première bij Pllek in Amsterdam Noord. VOLLE BAK is te boeken voor scholen, theaters en evenementen. Ook is het mogelijk bij de voorstelling verschillende workshops te boeken. HALTE 6 is een creatief productiehuis voor dans & theater gevestigd in Amsterdam. Met de focus op locatie en educatie theater creëert HALTE 6 actuele voorstellingen waarin maatschappelijke thema’s centraal staan. Aanvullende informatie: Duur voorstelling: 45 minuten Aantal spelers/dansers: 4; Opbouwtijd: 1,5 uur
Shows
Kindervoorstelling: Volle Bak
Kindervoorstelling: Volle Bak

Vanaf1150

Genres
Allround

Video’s
 • Michel's kindershow
  Michel's kindershow

  Vanaf499 Kindershows

 • De Magische Pepernoten Party
  De Magische Pepernoten Party

  Vanaf1225 Kindershows

 • Toverschool on Tour
  Toverschool on Tour

  Vanaf2175 Kindershows

Kindervoorstelling: Volle Bak boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Kindervoorstelling: Volle Bak online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Kindervoorstelling: Volle Bak net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Kindershows boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kindershows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Kindervoorstelling: Volle Bak beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kindershows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Kindervoorstelling: Volle Bak liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Kindervoorstelling: Volle Bak wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Kindervoorstelling: Volle Bak boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Kindershows meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.