Search icon

Klokken act

Klokken act

Acts, clinics & shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De klokken staan als levende standbeelden bij de entree. U zult misschien denken: ‘Wat moet ik hier mee?’ Deze act is uitermate geschikt als ontvangst act voor op een evenement! Plots schiet er een bordje in hun hand omhoog met een tekst als: WELKOM of HET IS TIJD VOOR DE OPENING of KOMT U BINNEN. Ze kunnen ook aangeven dat het tijd is voor de toespraak. voor de openingsdans, voor koffie, tijd om de zaal in te gaan… of om naar huis te gaan… Bedankt voor Uw tijd…en wat U maar wilt zeggen met tijd. Een stijlvolle act en een bijzondere manier van aankondigen. 2 tot 4 spelers.
Shows:
 • Klokken actVanaf1095

 • Meneer en Mevrouw de Bok
  Meneer en Mevrouw de Bok

  Vanaf1295 Animatie acts

 • Kermislui
  Kermislui

  Vanaf700 Animatie acts

 • Maria Met Kind
  Maria Met Kind

  Vanaf650 Animatie acts

Klokken act boeken doe je zelf!

Animatie acts zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Animatie acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Klokken act beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Animatie acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Klokken act liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Klokken act wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Klokken act boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.