Search icon

Klonen

Klonen

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Deze clowns hebben niets voor niets de naam Klonen. Door identieke uiterlijk zullen de mensen op uw feest verbaasd staan. Dit gaat gepaard met een gezonde dosis humor en de act is compleet! Het zijn twee clowns. Maar zijn ze nu gekloond? Kun jij het zien, zijn ze hetzelfde? Of doen ze dezelfde dingen? Ze kunnen met tweeën in ieder geval dubbel zo veel dingen! Wat een grappenmakers! Deze clowneske klonen zijn een kopie van elkaar. Dol en Dwaas zijn samen Doldwaas! Deze pipo’s zijn een stel klunzen en doen elkaar nog na ook! Het lijken wel poppen zo identiek aan elkaar! De klonen schitteren en stralen wanneer ze elkaar omtoveren tot marionetten. Een grappige en betoverende act bij een opening of een beurs. De klonen hebben kleurrijke kostuums aan en kunnen ook jou omtoveren met veel kleuren! Ze zijn namelijk erg goed in schminken! Wil jij net zoals dat plaatje van mega mindy of spiderman worden, geen probleem! Deze schminkers klonen het plaatje zo op je gezicht, arm of hand.
Shows:
 • KlonenVanaf500

 • Komt een clown bij de dokter
  Komt een clown bij de dokter

  Vanaf200 Clowns

 • Goochelclown Pica Pica
  Goochelclown Pica Pica

  Vanaf675 Clowns

 • Nina de Clown
  Nina de Clown

  Vanaf710 Clowns

Klonen boeken doe je zelf!

Clowns zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Clowns direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Klonen beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Clowns boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Klonen liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Klonen wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Klonen boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.