Search icon

Koen Kardashian

Koen Kardashian

Influencers
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Koen Kardashian is een Nederlandse presentator, vlogger, tv en social media personality Koen Pieter van Dijk, ook wel bekend als Koen Kardashian, startte zijn carrière als model. Na een aantal jaar modellenwerk te hebben gedaan begon Koen een visagie opleiding. Al snel werd hij de huis visagist van een aantal vermogende vrouwen. Zijn klantenkring groeide razendsnel en dat ging zeker niet onopgemerkt. In 2015 was Koen voor het eerst te zien in het programma “Niet Lullen Maar Poetsen”. Een programma van Powned waarbij vermogende Rotterdamse jongeren werden gevolgd. Koen viel op met zijn bijzondere persoonlijkheid en levensstijl vol feesten, champagne en kaviaar. Daarnaast was Koen te zien in het SBS6 programma “Queens of the Jungle”. Zijn bereik op social media werd hierdoor steeds groter. Inmiddels heeft Koen een following opgebouwd met meer dan 100K volgers op Instagram, en dat blijft exponentieel groeien. Zijn opvallende uitstraling en excentrieke levensstijl zorgen ervoor dat hij zich helemaal thuis voelt in de glitter en glamourwereld. Naast zijn vlogs op YouTube en activiteiten op Instagram, is Koen ook steeds meer te zien op tv. Zo presenteert Koen een aantal series voor MTV Nederland en &C. Koen heeft inmiddels ook al drie tracks uitgebracht. Zijn eerste nummer, ‘Met je Prada’s in de modder’, groeide enorm snel uit tot een grote YouTube hit. Inmiddels heeft Koen nog twee andere nummers uitgebracht genaamd ‘CHAMPAGNEYNEY’ en ‘Costa niet zo Brava’. Koen Kardashian, een veelzijdige, unieke en vooral erg gezellige personality die we steeds vaker zullen zien!
Shows
Koen Kardashian
Koen Kardashian

Prijs op aanvraag


Video’s
 • Hanna Verboom
  Hanna Verboom

  Op aanvraag Presentatoren

 • Anneke Blok
  Anneke Blok

  Op aanvraag Presentatoren

 • Willem Gunneman
  Willem Gunneman

  Op aanvraag Dagvoorzitters

Koen Kardashian boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Koen Kardashian online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Koen Kardashian net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Influencers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Influencers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Koen Kardashian beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Influencers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Koen Kardashian liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Koen Kardashian wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Koen Kardashian boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Influencers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.