Search icon

Koen Kardashian

Koen Kardashian

Influencers
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Koen Kardashian is een Nederlandse presentator, vlogger, tv en social media personality Koen Pieter van Dijk, ook wel bekend als Koen Kardashian, startte zijn carrière als model. Na een aantal jaar modellenwerk te hebben gedaan begon Koen een visagie opleiding. Al snel werd hij de huis visagist van een aantal vermogende vrouwen. Zijn klantenkring groeide razendsnel en dat ging zeker niet onopgemerkt. In 2015 was Koen voor het eerst te zien in het programma “Niet Lullen Maar Poetsen”. Een programma van Powned waarbij vermogende Rotterdamse jongeren werden gevolgd. Koen viel op met zijn bijzondere persoonlijkheid en levensstijl vol feesten, champagne en kaviaar. Daarnaast was Koen te zien in het SBS6 programma “Queens of the Jungle”. Zijn bereik op social media werd hierdoor steeds groter. Inmiddels heeft Koen een following opgebouwd met meer dan 100K volgers op Instagram, en dat blijft exponentieel groeien. Zijn opvallende uitstraling en excentrieke levensstijl zorgen ervoor dat hij zich helemaal thuis voelt in de glitter en glamourwereld. Naast zijn vlogs op YouTube en activiteiten op Instagram, is Koen ook steeds meer te zien op tv. Zo presenteert Koen een aantal series voor MTV Nederland en &C. Koen heeft inmiddels ook al drie tracks uitgebracht. Zijn eerste nummer, ‘Met je Prada’s in de modder’, groeide enorm snel uit tot een grote YouTube hit. Inmiddels heeft Koen nog twee andere nummers uitgebracht genaamd ‘CHAMPAGNEYNEY’ en ‘Costa niet zo Brava’. Koen Kardashian, een veelzijdige, unieke en vooral erg gezellige personality die we steeds vaker zullen zien!
Shows
Koen Kardashian
Koen Kardashian

Prijs op aanvraag


Videos
 • Dylan Haegens
  Dylan Haegens

  Op aanvraag Influencers

 • Jasmine Sendar
  Jasmine Sendar

  Op aanvraag Presentatoren

  AllroundPop
 • Jim Geduld
  Jim Geduld

  Op aanvraag Presentatoren

Koen Kardashian boeken doe je zelf!
Influencers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Influencers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Koen Kardashian beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Influencers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Koen Kardashian liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Koen Kardashian wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Koen Kardashian boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Influencers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.