Search icon

Koert-Jan de Bruijn

Koert-Jan de Bruijn

Presentatoren
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Koert-Jan de Bruijn werd geboren op 15 augustus 1976 in Amsterdam waar hij ook opgroeide. Bij het grote publiek werd Koert-Jan bekend toen hij van 2002 tot 2008 de rol van Dennis Tuinman in GTST vertolkte. Inmiddels is deze vader van 2 dochters naast acteur ook presentator en wordt hij regelmatig gevraagd voor voice-over werkzaamheden. Tijdens een afgebroken studie Medische Biologie 1997 en een volbrachte studie Commerciele Economie deed hij modellenwerk en volgde meerder acteerworkshops. Naast GTST stond de Amsterdammer in 2005 op de planken met de legendarische musical De Jantjes van Joop van de Ende, de theaterkomedie Lichtjes In Je Ogen van Haye van der Heyden en wat bijrollen in films volgden. De hoofdrol in de korte film Droomvrouw van Sjoerd de Bont levert hem in 2013 een nominatie voor beste acteur van het 48-hour project op. Zijn nieuwsgierigheid en brede interesse brachten hem in 2008 tot zijn presentatiedebuut in het RTL4 reisprogramma Bestemming Nederland. In 2009 en 2010 was Koert-Jan de vast presentator van kinderzender Jetix/DisneyXD. Ook op RTL4 volgden meerdere programma’s, waaronder House Vision, RTL Snowmagazine, Koffietijd en in 2010 en 2011 vast presentator van Ik Kom Bij Je Eten. Ook presenteerde hij het programma Lang Zullen Ze Leven. Vooral dit laatste, medisch informatieve, programma over DNA in relatie tot ziektes, spreekt zijn ambitie, studie achtergrond en interesse tot op heden erg aan. Ook als presentator voor events wordt Koert-Jan graag geboekt. Met zijn innemende persoonlijkheid weet hij altijd de juiste sfeer te creëren en is hij breed inzetbaar. Voor o.a. de bekende BBC-natuurdocumentaires Earth en One Life verzorgde Koert-Jan de voice-overs. Verder is Koert-Jan een enthousiaste ambassadeur van Support4Specials, een stichting die zich inzet voor dolfijn-therapie voor kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking.
Shows
Koert-Jan de Bruijn
Koert-Jan de Bruijn

Vanaf2250


 • Jasmine Sendar
  Jasmine Sendar

  Op aanvraag Presentatoren

  AllroundPop
 • Ben Brand - Presentator / Warming-up
  Ben Brand - Presentator / Warming-up

  Vanaf725 Presentatoren

 • Christine Boland Trendanalist - Trendwatcher
  Christine Boland Trendanalist - Trendwatcher

  Vanaf3310 Presentatoren

Koert-Jan de Bruijn boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Koert-Jan de Bruijn online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Koert-Jan de Bruijn net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Presentatoren boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Koert-Jan de Bruijn beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Koert-Jan de Bruijn liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Koert-Jan de Bruijn wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Koert-Jan de Bruijn boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Presentatoren meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.