Search icon

Koert-Jan de Bruijn

Koert-Jan de Bruijn

Presentatoren
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Koert-Jan de Bruijn werd geboren op 15 augustus 1976 in Amsterdam waar hij ook opgroeide. Bij het grote publiek werd Koert-Jan bekend toen hij van 2002 tot 2008 de rol van Dennis Tuinman in GTST vertolkte. Inmiddels is deze vader van 2 dochters naast acteur ook presentator en wordt hij regelmatig gevraagd voor voice-over werkzaamheden. Tijdens een afgebroken studie Medische Biologie 1997 en een volbrachte studie Commerciele Economie deed hij modellenwerk en volgde meerder acteerworkshops. Naast GTST stond de Amsterdammer in 2005 op de planken met de legendarische musical De Jantjes van Joop van de Ende, de theaterkomedie Lichtjes In Je Ogen van Haye van der Heyden en wat bijrollen in films volgden. De hoofdrol in de korte film Droomvrouw van Sjoerd de Bont levert hem in 2013 een nominatie voor beste acteur van het 48-hour project op. Zijn nieuwsgierigheid en brede interesse brachten hem in 2008 tot zijn presentatiedebuut in het RTL4 reisprogramma Bestemming Nederland. In 2009 en 2010 was Koert-Jan de vast presentator van kinderzender Jetix/DisneyXD. Ook op RTL4 volgden meerdere programma’s, waaronder House Vision, RTL Snowmagazine, Koffietijd en in 2010 en 2011 vast presentator van Ik Kom Bij Je Eten. Ook presenteerde hij het programma Lang Zullen Ze Leven. Vooral dit laatste, medisch informatieve, programma over DNA in relatie tot ziektes, spreekt zijn ambitie, studie achtergrond en interesse tot op heden erg aan. Ook als presentator voor events wordt Koert-Jan graag geboekt. Met zijn innemende persoonlijkheid weet hij altijd de juiste sfeer te creëren en is hij breed inzetbaar. Voor o.a. de bekende BBC-natuurdocumentaires Earth en One Life verzorgde Koert-Jan de voice-overs. Verder is Koert-Jan een enthousiaste ambassadeur van Support4Specials, een stichting die zich inzet voor dolfijn-therapie voor kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking.
Shows
Koert-Jan de Bruijn
Koert-Jan de Bruijn

Vanaf2250


 • Dirk Taat
  Dirk Taat

  Vanaf1750 Presentatoren

 • Anneke Blok
  Anneke Blok

  Op aanvraag Presentatoren

 • Marian Mudder
  Marian Mudder

  Op aanvraag Presentatoren

Koert-Jan de Bruijn boeken doe je zelf!
Presentatoren boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Koert-Jan de Bruijn beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Koert-Jan de Bruijn liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Koert-Jan de Bruijn wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Koert-Jan de Bruijn boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Presentatoren meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.