Search icon

Komt een clown bij de dokter

Komt een clown bij de dokter

Kindervermaak
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Tijdens deze show zal je continue verrast worden. Clown Doedel staat op met een wel heel vreemde clownsneus en gaat gelijk naar de dokter. Wat hij daar toch allemaal mee maakt! Niet te geloven. Clown Doedel wordt wakker met een wel heel vreemde clownsneus. Hier is iets niet helemaal in orde. Doedel gaat naar de huisarts. Dokter Spruitjes heeft dienst en de dokter is een beetje nerveus, want de wachtkamer zit bomvol. Na het intakegesprek wordt dokter Spruitjes ineens weggeroepen. Als je van deze voorstelling één ding leert, dan is het dat je een clown nooit alleen moet achterlaten in je praktijk. Doedel grijpt zijn kans en gaat op onderzoek uit om zichzelf te genezen. (Psst, weet je wat het allerbeste medicijn is? Lachen!) Komt een clown bij de dokter is een gezellige familievoorstelling met veel humor, interactie, zang, dans en veel gekkigheid. De voorstelling duurt 40 minuten. Deze voorstelling wordt gespeeld door 2 spelers en is alleen te boeken als de de persoon die dokter speelt, beschikbaar is.
Shows
Komt een clown bij de dokter
Komt een clown bij de dokter

Vanaf200


 • Clown Dico's Magische Sintshow
  Clown Dico's Magische Sintshow

  Vanaf375 Clowns

 • Kindershows Ome John en clown Miko
  Kindershows Ome John en clown Miko

  Vanaf455 Clowns

 • Pip en Filou
  Pip en Filou

  Vanaf225 Clowns

Komt een clown bij de dokter boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Komt een clown bij de dokter online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Komt een clown bij de dokter net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Clowns boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Clowns direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Komt een clown bij de dokter beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Clowns boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Komt een clown bij de dokter liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Komt een clown bij de dokter wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Komt een clown bij de dokter boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Clowns meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.