Search icon

Koningin Maxima Look a Like

Koningin Maxima Look a Like

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Het kan echt! Er is toch niks leuker dan uw gasten te laten toespreken of u te laten feliciteren met uw huwelijk door niemand minder dan de Koningin Maxima Look a Like. U kunt de Koningin Maxima Look a Like oa. inhuren / boeken voor : - Het doorknippen van lintjes - Het verrichten van openingen - Het geven van korte speeches - Maar ook voor heuse koninklijke intochten met eventueel limousine, bodyguards en politie. Het kan allemaal! Al sinds 2001 wordt zij bijna wekelijks gevraagd voor openingen van winkelcentra, bedrijven, bezoeken aan instellingen, fotosessies etc. Koningin Maxima Look a Like en de overeenkomsten met de echte Koningin Maxima: Met een mental coach zijn de presentatie, houding en gebaren aangeleerd. De kleding, accessoires, make-up zijn afgestemd, het accent is aangeleerd. Spontaniteit en uitstraling bezit Jolanda van nature. Een treffende look a like van Koningin Maxima! Specificaties van Look a Like Koningin Maxima - Tijdsduur: 1 x 60 minuten - Geluid: exclusief - Leeftijd: Alle leeftijden - Begeleiding: 1 persoon
Shows
Koningin Maxima Look a Like
Koningin Maxima Look a Like

Vanaf1050


Videos
 • Marilyn Monroe Look-a-like
  Marilyn Monroe Look-a-like

  Vanaf895 Imitators

 • Richard Hekkert (René Froger imitator)
  Richard Hekkert (René Froger imitator)

  Vanaf1100 Imitators

  AllroundFeest
 • Richtig Heino!
  Richtig Heino!

  Vanaf1195 Imitators

  Apres-skiFeest
Koningin Maxima Look a Like boeken doe je zelf!
Imitators boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Imitators direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Koningin Maxima Look a Like beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Imitators boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Koningin Maxima Look a Like liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Koningin Maxima Look a Like wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Koningin Maxima Look a Like boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Imitators meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.