Search icon

KRAKUUL - Straattheater

KRAKUUL - Straattheater

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Duivelseieren, drakenbloedzwammen, paddenpulp, trollenbrein… Diep in de smeltkroes der aarde huist Krakuul! Dit mysterieuze heerschap loert naar een kroelmaatje voor zijn ‘Gruuwel’ die er lustig op los kronkelt. Maar schijn bedriegt... Krakuul blijkt niet te zijn wie hij is! De adembenemende magie waarbij Krakuuls hoofd van plaats verwisselt, zal menig bezoeker in verbazing achterlaten! Krakuul weeft een zweem van mysterie met een vleugje illusie. Welke jong en oud in vervoering brengt! Een griezelig leuke act voor groot en klein!
Shows
KRAKUUL - Straattheater
KRAKUUL - Straattheater

Vanaf750


 • Mobiele Poppenhut
  Mobiele Poppenhut

  Vanaf495 Theateracts

 • La Voix Changez
  La Voix Changez

  Op aanvraag Theateracts

  AllroundDance
 • Mr. Image Theatre
  Mr. Image Theatre

  Vanaf1250 Theateracts

KRAKUUL - Straattheater boeken doe je zelf!
Theateracts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Theateracts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is KRAKUUL - Straattheater beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Theateracts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat KRAKUUL - Straattheater liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van KRAKUUL - Straattheater wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je KRAKUUL - Straattheater boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Theateracts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.