Search icon

La Deutscha Vita

La Deutscha Vita

Foodtrucks
Nederlands
Engels
Duits
Overig
Boeken op aanvraag

Aanvragen
La Deutscha Vita. Dé Foodtruck voor je festival, bedrijfsfeest, buurtfeest, Kerstmarkt én natuurlijk het Oktoberfest! Geniet van onze echte Duitse Curryworst, Braadworst, Warme beenham, Schnitzelreepjes, onze Rösti frietjes en nog veel meer lekkers uit de Duitse keuken! Binnenkort bij jou voor de deur?
Shows:
 • FoodtruckPrijs op aanvraag

Videos
Foto's
 • Anton's Meals on Wheels
  Anton's Meals on Wheels

  Vanaf660 Foodtrucks

 • Mobiele Smoothiebars
  Mobiele Smoothiebars

  Vanaf415 Foodtrucks

 • Pofferdikkie - Poffertjes foodtruck
  Pofferdikkie - Poffertjes foodtruck

  Vanaf400 Foodtrucks

La Deutscha Vita boeken doe je zelf!

Foodtrucks zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Foodtrucks direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is La Deutscha Vita beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Foodtrucks boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat La Deutscha Vita liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van La Deutscha Vita wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je La Deutscha Vita boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.