Search icon

La Voix Magique

La Voix Magique

Artiesten
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
La Voix Magique is een geweldige nieuwe en originele act die ca. 15 a 20 minuten duurt en die overal inzetbaar is. Op zoek naar een spectaculaire opening of opvallend intermezzo dan is dit de perfecte invulling die tevens kan worden toegespitst op de gelegenheid. La Voix Magique is een unieke combinatie van zang, dans en magie…. Zangeres Sandy Kandau brengt één lange medley van bekende stukken (zie voor de titels: hieronder) en weet bij elk nummer een totaal nieuwe outfit te presenteren die ze in letterlijk secondes verwisselt. Haar geweldige stem gecombineerd met een perfecte choreografie maken dit optreden tot een bijzonder aangenaam geheel. Repertoire (alle nummers in eigentijdse remix-versies!):
 • Big Spender
 • Fever
 • Don’t cry for me Argentina (Spaans/Engels)
 • Goldfinger
 • All that jazz
 • Diamons are a girl’s best friend
 • New York, New York
Shows:
 • La Voix MagiquePrijs op aanvraag
Genres
AllroundDance Classics

Videos
 • Josje Huisman
  Josje Huisman

  Op aanvraag Zangeressen

 • Maan
  Maan

  Op aanvraag Zangeressen

  AllroundPop
 • Nienke de Ruiter
  Nienke de Ruiter

  Vanaf695 Zangeressen

  AllroundCeremonie

La Voix Magique boeken doe je zelf!

Zangeressen zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is La Voix Magique beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat La Voix Magique liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van La Voix Magique wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je La Voix Magique boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.