Search icon

Labyrinth - De Magische Familieshow

Labyrinth - De Magische Familieshow

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Illusie, comedy en interactie - dat zijn de ingrediënten voor Janse's magische familieshow! Zijn vermogen om kleine en grote gezelschappen te vermaken en te verbazen werd deze zomer bevestigd door een vakjury die hem beloonde met een 2e prijs op de Nederlandse Kampioenschappen voor de Goochelkunst in 2016. 'Labyrinth' is een centrale goochelact met als thema 'verdwalen'. Door originele trucs te combineren met grapjes met een dubbele bodem heeft Janse al honderden families en andere kleine gezelschappen kunnen vermaken. Janse gebruikt de ruimte die er is om jong en oud een paar momenten van verbazing en humor te bieden. Of uw podium zich nu bevindt in een huiskamer, discotheek of congreshal: iedereen is in staat deze wonderen te ervaren. Deze voorstelling is geschikt voor alle leeftijden!
Shows
Labyrinth - De Magische Familieshow
Labyrinth - De Magische Familieshow

Vanaf300


Videos
 • Anders met Sander
  Anders met Sander

  Vanaf595 Goochelaars

 • Paul & Flop Show
  Paul & Flop Show

  Vanaf895 Goochelaars

 • Toverschool on Tour
  Toverschool on Tour

  Vanaf2175 Goochelaars

Labyrinth - De Magische Familieshow boeken doe je zelf!
Goochelaars boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Goochelaars direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Labyrinth - De Magische Familieshow beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Goochelaars boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Labyrinth - De Magische Familieshow liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Labyrinth - De Magische Familieshow wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Labyrinth - De Magische Familieshow boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Goochelaars meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.