Search icon

Lachen Geblazen

Lachen Geblazen

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Lachen Geblazen is een gloednieuwe kindershow die wordt gepresenteerd door Sander & Co.
Het wordt een feestelijke middag voor de hele familie waarbij stil zitten geen optie is.
Dit gevarieerde programma bestaat onder andere uit een aantal goochelacts, waarbij Sander & Co niet alleen vóór de kinderen, maar ook mét de kinderen gaan goochelen. Daarnaast omvat deze kindershow leuke spelletjes, mee-zing liedjes, een kleurrijke ballonnenparade, herkenbare dansjes, gekke situaties en een speciale en onmisbare gast; Charlie de buikspreekpop. Charlie is het brutale buurjongetje van Sander die bij alles wat Sander hem vraagt zijn eigenwijze opmerkingen niet voor zich kan houden en moeiteloos heel de zaal op zijn hand krijgt. Sander probeert Charlie nog in het gareel te houden als hij het weer eens te bont maakt, maar of dat lukt? U ziet het in de kindershow Lachen Geblazen. Het is een professioneel programma dat garant staat voor één of twee uur interactief mee-doen en veel lachen. Deze vlotte kindershow is voorzien van een groot showdecor en eigen geluid. Licht is optioneel. Tijdsduur: 1 x 60 minuten of 2 x 45 minuten
Shows:
 • Lachen GeblazenVanaf725

 • Het Toverspektakel van Sinterklaas
  Het Toverspektakel van Sinterklaas

  Vanaf1195 Kindershows

 • De Pieten Roadshow
  De Pieten Roadshow

  Vanaf1395 Kindershows

 • Michel's kindershow
  Michel's kindershow

  Vanaf499 Kindershows

Lachen Geblazen boeken doe je zelf!

Kindershows zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kindershows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Lachen Geblazen beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kindershows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Lachen Geblazen liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Lachen Geblazen wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Lachen Geblazen boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.