Search icon

Lachkick Comedy - Stand Up Comedy Show

Lachkick Comedy - Stand Up Comedy Show

Comedians and cabaretiers
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen

Welkom bij Lachkick Comedy, hét comedy collectief dat de lachspieren van het publiek moeiteloos weet te activeren!

Ons jonge, aanstormende talent bestaat uit een bruisende groep van 10 leden die elke zaal aan het lachen weet te krijgen.

Of je nu een avondvullende theatershow, een bedrijfsevenement of een congres organiseert, Lachkick Comedy staat klaar om jouw evenement onvergetelijk te maken. Wij denken graag mee met de voorbereiding om te kijken hoe onze act perfect past bij jullie speciale evenement.

Boek Lachkick Comedy en laat het publiek genieten van een avond vol humor, gezelligheid en onverwachte wendingen!

Shows
Stand Up Comedy Show
Stand Up Comedy Show

Vanaf750


 • Improvisatietheater The Big Mo
  Improvisatietheater The Big Mo

  Vanaf2450 Comedians and cabaretiers

 • The Indian Comedian
  The Indian Comedian

  Vanaf945 Comedians and cabaretiers

 • Stand up Comedy Act
  Stand up Comedy Act

  Vanaf655 Comedians and cabaretiers

Lachkick Comedy - Stand Up Comedy Show boeken doe je zelf!
Comedians and cabaretiers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Comedians and cabaretiers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Lachkick Comedy - Stand Up Comedy Show beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Comedians and cabaretiers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Lachkick Comedy - Stand Up Comedy Show liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Lachkick Comedy - Stand Up Comedy Show wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Lachkick Comedy - Stand Up Comedy Show boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Comedians and cabaretiers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.