Search icon

Laduc & Overtoom

Laduc & Overtoom

Muzikanten
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Zij spelen bekende klassiekers, zoals André Rieu dat ook doet. Muziek die je uitnodigt om alles even los te laten, te genieten van het moment en te ervaren hoe puur muziek kan zijn. Hans Laduc, Gitarist, met Grote Gitaar Verhalen Allround gitarist, die op één gitaar een compleet orkest ten gehore brengt. Virtuoos en vanuit passie speelt hij eigen werk en songs van Lennon, Sting. Het spelen zit Laduc in het bloed. Overduidelijk. Op z’n zevende begon hij op een tennisracket, die hij later ombouwde tot een echte gitaar. Daarop laat hij horen hoe het volgen van je hart klinkt. Zijn muziek heeft een unieke eigen sound die lekker in het gehoor ligt. Momenteel is hij op tournee om zijn 5e cd “Het beste van Hans Laduc Gregor Overtoom, veelzijdig violist met zijn eigen streken. Barok en klassiek , wereldmuziek jazz en popmuziek, daar haalt Gregor zijn passie uit. Hij speelde in vele ensembles gespeeld, o.a met Carel Kraayenhof. Daarnaast is hij te horen in filmmuziek en in Toneelproducties met o.a. Hans Dagelet. Op dit moment is hij actief met barokmuziek in Ferro Forte en altviolist in Het Promenade orkest, waarmee veel tv opnamen zijn gemaakt voor “Una Voce Particulare”. Samen hebben zij een repertoire van de bekende klassiekers zoals Andre Rieu dat ook doet. Muziek die je uitnodigt even alles los te laten, te genieten van het moment en te ervaren hoe puur muziek kan zijn.
Shows
Laduc & Overtoom
Laduc & Overtoom

Vanaf590

Genres
Klassiek

Video’s
 • Duo Celliano dé ideale combi van cello & piano
  Duo Celliano dé ideale combi van cello & piano

  Vanaf650 Duo's

  AchtergrondmuziekBlues
 • Franse en Armeense verhalen
  Franse en Armeense verhalen

  Vanaf945 Duo's

 • Duo Gentlemen
  Duo Gentlemen

  Vanaf635 Duo's

  AchtergrondmuziekAllround
Laduc & Overtoom boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Laduc & Overtoom online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Laduc & Overtoom net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Duo's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Duo's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Laduc & Overtoom beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Duo's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Laduc & Overtoom liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Laduc & Overtoom wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Laduc & Overtoom boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Duo's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.