Search icon

Lady Ace

Lady Ace

DJ's
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Ervaren DJ met een breed aanbod. House, Deep House en Deep Techno, deze dame beheerst het allemaal! De ideale aanvulling of artiest voor uw evenement! Lacy Ace's DJ carriere startte in 2000 en sindsdien heet ze gestaan in Panama, Melkweg, Paard van Troje, Paradiso, club NL, Nomads, Supper Club, Hotel Arena, Skylounge, Odeon, 5&33 en festivals als als Amsterdam Dance Event (ADE), Wooferland, Fast Forward parade, Beyond Festival and Burning Man NL. Ook in het buitenland heeft zij al furore gemaakt met optredens in landen en steden zoals Miami, Bodrum, Ibiza, Skopje, Tallinn, Kiev, Antwerpen, Saas Fee, Parga, Tel Aviv, Mallorca, Jakarta, Bangkok, Brazil, Hong Kong & Shenzhen. Naaste optreden is zij ook volop bezig met produceren. Haar eerste release, samen met Rubzman, werd gedeeltelijk opgenomen op Ibiza en kreeg daardoor de titel Ibiza Spirit, released op Cosmic Disco Records. Ook host zij maandelijks een radio op Westradio.
Shows:
 • Lady AceVanaf395
Genres
FunkTechno

Videos
 • DJ Dynanic
  DJ Dynanic

  Vanaf945 House DJ's

  Electro HouseElektro
 • Twice as Wise
  Twice as Wise

  Vanaf650 House DJ's

  HouseTechno
 • Mister Marcel
  Mister Marcel

  Vanaf235 House DJ's

  DiscoHouse

Lady Ace boeken doe je zelf!

Deep House DJ's zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Deep House DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Lady Ace beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Deep House DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Lady Ace liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Lady Ace wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Lady Ace boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.