Search icon

Lady Gaga Donna Marie

Lady Gaga Donna Marie

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Er is geen andere Lady Gaga-tribute die zo accuraat is, zoals adembenemend en geprezen als de meermaals bekroonde Donna Marie Lady Gaga-tribute. Zelfs het managementbedrijf ''Ate My Heart'' van Lady Gaga kon het verschil niet zien tussen sommige foto's van Donna en de echte Lady Gaga. Deze show is de Lady Gaga-tribute die de standaard verhoogt voor alle andere tribute-acts. De show is een visueel verbluffende en dramatische theatervoorstelling die alle drama, glitter en glamour van de meest memorabele uitvoeringen van Lady Gaga herschept Donna Marie als Lady Gaga wordt internationaal geprezen als de 'Best Lady Gaga Tribute on the planet'! Ze versloeg onlangs de felle concurrentie van medekandidaten Sinitta, Gareth Gates, Joe McElderry en Sophie Ellis Bextor om een ​​prestigieuze GOSCAR-prijs te winnen voor de Beste Wet van 2010 en won in 2012 de prijs voor de Beste Wet van 2011, opnieuw tegen stijve concurrentie van genomineerden Sinitta, Stacey Soloman, 2 Shoes en Jonny Robinson. Donna Marie is de enige Lady Gaga Impersonator en Tribute ter wereld die een authentieke werkende replica van de Lady Gaga Spark (Pyro) Bra gebruikt. Alle kostuums zijn professioneel gemaakte handgemaakte replica's van de garderobe van Haus of Gaga, ontworpen en gemaakt door Donna en James MacIver (BBC Television en West End Theatre kostuumontwerper). De kostuums kosten duizenden euro's om te maken, maar de aandacht voor detail is merkbaar bij elke afzonderlijke steek, waardoor de ervaring van drama, houding en mode die 'LADY GAGA' is, opnieuw wordt gecreëerd In haar constante streven naar perfectie om haar reputatie als 's werelds nummer één Lady Gaga Tribute te behouden, zag 2012 de première van de Donna Marie Lady Gaga Tribute Band. Een 7- delige live band bestaande uit de beste pro touring musici van Duitsland. Donna Marie is voortdurend bezig met het bijwerken van de HAUS OF GAGA, het herscheppen van de schandalige modetrends en rekwisieten in overeenstemming met de aanhoudende hits van Lady Gaga en de steeds veranderende gekke kledingkast. Met 100% uitstekende live sound-a-like vocals elke keer, tot 20 Jaw dropping replica Gaga kostuumveranderingen, verbluffende en nauwkeurige Gaga choreografie, volledig werkende replica 'Spark Bra', spugende afbeelding ziet er en vol van Gaga-attitude, dit is de ultieme non-stop, live tribute show aan 'The Gaga'; zelf.
Shows
Lady Gaga Donna Marie
Lady Gaga Donna Marie

Prijs op aanvraag

Genres
DancePopTribute

Videos
 • Robbie W. from the UK
  Robbie W. from the UK

  Vanaf3450 Tributebands

  InstrumentaalNineties / 90`s
 • Tribute 2 Bob Marley
  Tribute 2 Bob Marley

  Op aanvraag Tributebands

  ReggaeTribute
 • a Pink Floyd experience
  a Pink Floyd experience

  Vanaf2600 Tributebands

  PopRock
Lady Gaga Donna Marie boeken doe je zelf!
Tributebands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tributebands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Lady Gaga Donna Marie beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tributebands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Lady Gaga Donna Marie liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Lady Gaga Donna Marie wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Lady Gaga Donna Marie boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Tributebands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.