Search icon

Lakei en Baronessen Act

Lakei en Baronessen Act

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Wenst U Uw gasten chique en met verve te laten ontvangen door een Lakei bij de deur? Vraag dan de Barones met haar Frits, de lakei. De Barones zal nog even haar tuin aanharken zodat alles er goed uitziet en zij doet haar uiterste best te verbergen hoezeer het haar spijt, dat ze haar prachtige landhuis af en toe verhuren moet om de hoge kosten voor een nieuw rieten dak te dekken. Ze kan wat paniekerig doen over het gazon of het grind, waar men toch voorzichtig over lopen moet. Haar lakei heeft dat tobben niet, hij zorgt vrolijk voor een warm en toch waardig onthaal. “Hij legt U nog persoonlijk in de watten als U niet uitkijkt.”, waarschuwt de Barones. Een bijzondere ontvangst die weinigen zullen vergeten. Deze Lakei act is speciaal ontworpen voor op een kasteel of landhuis. De lakei baronessen act wordt 'under cover' gespeeld door de Barones. De gasten worden om de tuin geleid te denken dat alleen Frits een acteur is en dat de Barones echt de eigenares is, . . totdat de volgende act gespeeld wordt. 2 spelers.
Shows
Lakei en Baronessen Act
Lakei en Baronessen Act

Vanaf1095


 • Wonderfull Wingz
  Wonderfull Wingz

  Vanaf590 Ontvangstacts

 • Carols District
  Carols District

  Vanaf795 Ontvangstacts

 • Lakei huren op uw gelegenheid
  Lakei huren op uw gelegenheid

  Vanaf325 Ontvangstacts

Lakei en Baronessen Act boeken doe je zelf!
Ontvangstacts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Ontvangstacts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Lakei en Baronessen Act beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Ontvangstacts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Lakei en Baronessen Act liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Lakei en Baronessen Act wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Lakei en Baronessen Act boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Ontvangstacts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.