Search icon

Lakei Robèrt

Lakei Robèrt

Acts - clinics and shows
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Je gasten laten ontvangen door een echte Lakei? Lakei Robèrt zorgt ervoor dat jouw gasten een onvergetelijke ontvangst hebben. Deze gezellige Lakei brengt meteen de sfeer in de groep! Een lakei inhuren? Je zou misschien verwachten dat zoiets op je feest nogal stoffig en stijfjes zou uitpakken. Nou, dat is met deze grappige lakei act beslist niet het geval! Lakei Robèrt zorgt voor een vliegende start van je feest! Bij stijlvolle gelegenheden zoals bruiloften, ontvangsten en openingen, ontfermt hij zich over de gasten en ziet hij erop toe dat zij een onverwacht hartelijke en ludieke ontvangst krijgen, zodat ze meteen in de feeststemming zijn. Robèrt (spreek uit op z’n Frans) is een vrolijke en gastvrije bediende die je feest, ontvangst of receptie een bijzonder karakter geeft.

Koninklijke, maar vrijmoedige lakei act

Op koninklijke doch ludieke en eigen wijze verwelkomt deze joviale bediende de genodigden en zorgt hij desgewenst voor tumultueus vertier. Zo zingt hij graag liedjes uit de oude doos of doet hij een vreugdedans op gepaste hof muziek of een swingpartij op een modern house nummertje. Zijn professionele, maar soms ook vrijmoedige optreden zorgt ervoor dat het ijs snel gebroken is.

Een Lakei inhuren met internationale ervaring?

Aangezien Robèrt een grote voorliefde heeft voor de vreemde (Franse, Duitse en Engelse) taal, kan dit voor enige komische spraakverwarring zorgen. Door zijn grote internationale ervaring en charmante improvisatievermogen kan hij je echter verzekeren dat alles uiteindelijk weer op z’n pootjes terecht komt.
Shows
Lakei Robèrt
Lakei Robèrt

Vanaf285


Videos
 • Jibanyan van Yo-kai Watch
  Jibanyan van Yo-kai Watch

  Vanaf695 Animatie acts

 • Paw Patrol
  Paw Patrol

  Vanaf1250 Animatie acts

 • Stewardessen act tijdens ontvangst
  Stewardessen act tijdens ontvangst

  Vanaf1095 Animatie acts

Lakei Robèrt boeken doe je zelf!
Animatie acts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Animatie acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Lakei Robèrt beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Animatie acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Lakei Robèrt liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Lakei Robèrt wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Lakei Robèrt boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Animatie acts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.