Search icon

Lakeien

Lakeien

Acts, clinics & shows
Nederlands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De Lakeien zijn zeer protocolair ingesteld en wijzen uw gasten maar al te graag op de etiquette. Ook zijn zij altijd in voor een aantal (groeps)foto’s, mits iedereen zich aan de vastgestelde etiquette houdt, natuurlijk…
Shows:
 • De LakeienVanaf195

Videos
Foto's
 • Paris Hilton look a like
  Paris Hilton look a like

  Vanaf1495 Ontvangstacts

 • Beertje Paddington
  Beertje Paddington

  Vanaf775 Ontvangstacts

 • Rode led robot met LCD-scherm
  Rode led robot met LCD-scherm

  Vanaf600 Ontvangstacts

Lakeien boeken doe je zelf!

Ontvangstacts zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Ontvangstacts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Lakeien beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Ontvangstacts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Lakeien liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Lakeien wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Lakeien boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.