Search icon

Lange Frans

Lange Frans

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Lange Frans werd samen met Baas B. bij het grote publiek bekend met hun Nederlandstalige hiphop. Ze brachten 3 albums uit en scoorden hits met o.a. ‘Moppie’ (nr. 3 in de top 40), ‘Zinloos’ (nr. 1 in de top 40) ‘Het land van…’ (binnenkomst op nr. 1 in de top 40) en hun veelbesproken single ‘Kamervragen’. Hun prijzenkast telt diverse TMF-Awards, 3FM-Awards en ze kunnen zelfs een Edison op hun naam zetten! Sinds 2006 is Frans elke vrijdagochtend vaste rap-columnist in het programma van Giel Beelen (3FM). Na de presentatie van het programma ‘My Best Friends’ tekent Frans een televisiecontract bij Veronica waar hij vervolgens het NK-Poker, Vegas Voyage, Kamervragen en Fobiac voor presenteerde. In 2009 besloot Baas B zijn carrière als podiumartiest te beëindigen en daarmee het duo te verlaten. Frans werkt op dit moment met producer Giorgio Tuinfort aan zijn solo-album en is hij met veel trots een van de vier Veronica gezichten. Lange Frans is te boeken voor Tape-optredens, presentaties of voor een rap op maat! Lange Frans Tape optreden: 30 minuten Tape optreden Incl. back-up rapper (Brutus) en zanger (Michael Bryan) Incl. DJ set en geluidsset B (tot 1000 personen) Lange Frans Presentaties: Presentaties voor evenementen, congressen, lezingen of workshops Inzetbaar als dagvoorzitter Presentaties tot maximaal 4 uur Inclusief voorbespreking op de dag van het evenement Lange Frans Rap op maat: Rap op Maat + 30 minuten Tape optreden Incl. voorbespreking van max 2 uur te Amsterdam Incl. back-up rapper (Brutus) en zanger (Michael Bryan) Incl. DJ set en geluidsset B (tot 1000 personen)
Shows
Lange Frans
Lange Frans

Prijs op aanvraag

Genres
RapRnBUrban

Videos
 • Zwart Licht
  Zwart Licht

  Op aanvraag Rappers

  RapUrban
 • Keizer
  Keizer

  Op aanvraag Rappers

  RapUrban
 • Typhoon
  Typhoon

  Op aanvraag Rappers

  HipHopRap
Lange Frans boeken doe je zelf!
Rappers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Rappers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Lange Frans beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Rappers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Lange Frans liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Lange Frans wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Lange Frans boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Rappers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.