Search icon

Larie en Arie

Larie en Arie

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Dit duo is een ideale toevoeging voor ieder event wat een extra twist wilt geven voor het publiek! Met hun humor en leuke kostuums zijn Larie en Arie een perfect duo. Ontmoet Larie en Arie op park hilaria! De kermis in Eindhoven! Uit de Kom heeft Larie en Arie ontworpen voor Eindhoven365. Deze schoorsteenveger en zijn vogel komen ook op bezoek bij scholen en instellingen om hun lariekoek verhalen te vertellen. Voor de ingang van het variété terrein staat het Larie terras. Larie is dit jaar ontdekt op een dak in Eindhoven door een schoorsteenveger. De schoorsteenveger vond een heel groot ei en dus ook een hele grote vogel! De schoorsteenveger vond dat wel reuze handig want Larie helpt hem nu met de schoorstenen vegen. Ze gaan samen lekker uit hun dak! Arie is een schoorsteenveger, een altijd hard werkende man die al jaren kennis heeft van zijn vak! Hij is ook niet meer schoon te krijgen! Arie kennen de mensen als de man op het dak. Hij zingt en fluit de schoorstenen schoon. Arie zorgt dat de schoorstenen schoon en vrij van vogels blijven en dat er zo min mogelijk brandjes ontstaan. Toen Arie het grote ei zag wist hij niet wat hem overkwam! Arie is een held op de daken maar nu viel hij bijna van zijn ladder. Even beneden bijgekomen klom hij weer omhoog. Het ei kwam uit! Wat een vrolijk beest! Larie was geboren! Larie de Kanarie is altijd vrolijk en onderzoekt al het volk met zijn snavel op hilarische wijze! Samen met zijn nieuwe vriend Arie lopen ze graag over de kermis! En ze vinden al die roem hartstikke leuk! Ze gaan uit hun dak als ze met je op de foto mogen!
Shows
Larie en Arie
Larie en Arie

Vanaf500


 • Gré Parelmoer
  Gré Parelmoer

  Op aanvraag Animatie acts

  CarnavalFeest
 • Loe Boe, de zingende koe
  Loe Boe, de zingende koe

  Vanaf200 Animatie acts

 • De IJskoninginnen
  De IJskoninginnen

  Op aanvraag Animatie acts

Larie en Arie boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Larie en Arie online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Larie en Arie net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Animatie acts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Animatie acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Larie en Arie beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Animatie acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Larie en Arie liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Larie en Arie wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Larie en Arie boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Animatie acts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.