Search icon

Latin Society

Latin Society

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Salsa picante! Hete salsa! Latin muziek en dans promoten en wat toegankelijker maken voor het grote publiek, dat is de missie en het doel dat Latin Society voor zich heeft gesteld. En dat gaat con corazón (met het hart)! Waan je in een sexy zomerse nacht in Havana, waar de mensen op straat dansen omdat de muziek overal zit en de energie er wel uit moet! Neem nog een mojito en dans lekker mee op de latijnse ritmes die deze groep met zich meebrengt. En als je eventjes bent uitgedanst op de salsa en de latin jazz, kan deze zeskoppige groep ook heel goed voor wat intieme en rustige soul en jazz zorgen. Arriba!

Bijzonderheden

Latin Society kan uitgebreid worden tot Latin Society Orchestra, een waanzinnige latinband met maar liefst 11 muzikanten en indien gewenst met frontman Rolf Sanchez. Beschikbaarheid van Rolf Sanchez is onder voorbehoud omdat hij woont en werkt in Miami-Florida. Wil je naast deze geweldige latinmuziek ook andere genres horen? Dat kan, boek dan één van onze dj’s samen met Latin Society. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden
Shows:
 • Latin SocietyVanaf2495
Genres
JazzLatinSalsa

Videos
 • Diesel
  Diesel

  Vanaf2500 Band

  Rock
 • Gentlemen of rock and roll
  Gentlemen of rock and roll

  Vanaf615 Band

  Rock & RollSixties / 60`s
 • De Pretband, de band voor kinderen
  De Pretband, de band voor kinderen

  Vanaf1195 Band

Latin Society boeken doe je zelf!

Bands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Bands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Latin Society beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Bands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Latin Society liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Latin Society wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Latin Society boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.