Search icon

Latino BM Royale

Latino BM Royale

Bands
Nederlands
Engels
Spaans
Covers
Eigen nummers
Direct boeken met goedkeuring

Wil jij een spetterend en vooral uniek party waar de daken van af gaan, dan moet jij Latino BM Royale op jou event hebben! Met een ijzersterke muzikale bezetting met de “grootste” artiesten uit de muziekscène levert Latino BM Royale, met topvocalisten vanuit Venezuela, Santo Domingo, Suriname en Nederland, professionele muziek op voor een groot en divers publiek en vertaalt de culturele grenzen van het Swingend Latin en het Moderne Westen in haar songs met een spetterende ritmesessie. Divers en smaakvol voor een breed publiek en geschikt voor zowel uw grootse commerciële festivals, evenementen, concerten als uw besloten feestpartijen zoals uw bruiloft, jubilea, bedrijfsfeesten etc. Naast optredens in de BeNeLux heeft de band ook uitverkochte shows in het buitenland gegeven zoals in Amerika, Spanje, Italië, Engeland, Venezuela, Australië, Turkije, Suriname, Duitsland, Dubai e.a. landen. Naast besloten feesten heeft de band grote recensies van bedrijfsfeesten op hun naam zoals van Afas, ASR, Hellofresh etc. Het repertoire van Latino BM Royale is voor elk evenement variërend en anders. Hierdoor is ieder evenement om te toveren tot een uniek tropisch feest festijn met klassieke hits en eigen hitsongs in Latinopop, Top40, Salsa, Merengue, Reggaeton, Bachatta, (Kompa-) Zouk etc.
Shows
Latino BM Royale - standaard formatie
Latino BM Royale - standaard formatie

Vanaf2150

Latino BM Royale - XL formatie
Latino BM Royale - XL formatie

Vanaf2450

Genres
CarnavalFeestLatinSalsaTop 40

Videos
Foto's
 • Jett Rebel
  Jett Rebel

  Op aanvraag Band

  AllroundFunk
 • Broazinha
  Broazinha

  Op aanvraag Band

  Latin
 • MoreThanBlues
  MoreThanBlues

  Vanaf660 Band

  Blues
Latino BM Royale boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Latino BM Royale online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Latino BM Royale net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Band boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Band direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Latino BM Royale beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Band boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Latino BM Royale liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Latino BM Royale wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Latino BM Royale boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Band meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.