Search icon

Laura Fischer

Laura Fischer

Artiesten
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Laura Fischer, 22 jaar, zingt al vanaf heel jonge leeftijd. Toen ze 8 jaar oud was speelde ze in de Musical Annie en stond ze ook voor het eerst op de planken van Carré. Daarna speelde ze de meisjes hoofdrol in de musical Ciske de rat met als hoogtepunt de Koninklijke première in theater Carré in het bijzijn van de toenmalige koningin Beatrix. Daarna gaf ze aan een zelfstandige zangcarrière te willen en daarom deed ze op 17 jarige leeftijd mee aan Holland’s Got Talent. De jury ging uit zijn dak en gaf haar een Golden Ticket dat rechtstreeks toegang gaf tot de finale. Toen begon haar zangcarrière echt: optreden op feesten, festivals en kroegen. Op dit moment gaat haar carrière als een komeet omhoog en ontwikkelt ze zich tot een popzangeres, die het leuk vindt om in haar liedjes dance-invloeden te laten horen. In 2017 zijn er 2 singles uitgekomen, die echt de muzikale identiteit van Laura op de kaart heeft gezet.
Shows
Laura Fischer
Laura Fischer

Vanaf595

Genres
DancePop

Videos
 • Dewi
  Dewi

  Vanaf1495 Zangeressen

  AllroundPop
 • Jocelyn Brown
  Jocelyn Brown

  Op aanvraag Zangeressen

  Dance ClassicsFeest
 • Coosje Smid
  Coosje Smid

  Op aanvraag Zangeressen

  AchtergrondmuziekAllround
Laura Fischer boeken doe je zelf!
Zangeressen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Laura Fischer beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Laura Fischer liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Laura Fischer wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Laura Fischer boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangeressen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.