Search icon

Laura Ponticorvo

Laura Ponticorvo

Vloggers and bloggers
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

De half Italiaanse Laura Ponticorvo (1985) is geboren in Brasschaat in België. Ze groeide op in Friesland waar ze op 7-jarige leeftijd naartoe verhuisde. Momenteel woont ze in Amsterdam. Laura is in 2008 afgestudeerd aan de Dansacademie van Lucia Marthas. Al snel daarna was ze in 2 musicals te zien van Joop van den Ende, namelijk Andre van Duin z’n nieuwe revue en High School Musical. Hierna is Laura 2 jaar assistente geweest van de illusionist Georges Hilaul in de show van Wentink Events Dreams Live. In 2011 deed ze mee aan X-factor waar ze het schopte tot de laatste vijf vrouwen. In datzelfde jaar presenteerde zij een aantal grote festivals waaronder Decibel Outdoor, Thrillogy en Hard Bass. In 2012 werd Laura benaderd of zij mee wilde doen aan het programma Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde. In dit programma moest zij haar familie voor de gek houden door een nep huwelijk aan te gaan met een man die in alle opzichte haar tegenpool was. Hij bleek een ingehuurde acteur te zijn, wat Laura echter niet wist. In januari 2013 deed Laura mee aan Sterren dansen op het ijs en eindigde ze op de 2e plek in de grote finale. Presenteren, acteren en mode is waar haar passie ligt. Ze is een echte fashionista en volgt de laatste mode op de voet.
Shows
Laura Ponticorvo
Laura Ponticorvo

Vanaf1495


 • Nienke Plas
  Nienke Plas

  Op aanvraag Vloggers and bloggers

 • Xander de Buisonjé
  Xander de Buisonjé

  Op aanvraag Trouwambtenaren

  FoutLevenslied / volks
 • De magie van AI - Ruben Peters
  De magie van AI - Ruben Peters

  Op aanvraag Q and A

Laura Ponticorvo boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Laura Ponticorvo online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Laura Ponticorvo net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Vloggers and bloggers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Vloggers and bloggers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Laura Ponticorvo beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Vloggers and bloggers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Laura Ponticorvo liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Laura Ponticorvo wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Laura Ponticorvo boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Vloggers and bloggers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.