Search icon

LAURA ROSS

LAURA ROSS

Artiesten
Nederlands
Engels
Duits
Spaans
Beschikbaarheid opvragen

Laura Ross, geboren in Nederland, is een getalenteerde popmuzikant die een unieke plek heeft veroverd binnen het Nederlands talige lied en het pop-genre met haar betoverende muziek en emotionele teksten. Ze combineert moeiteloos elk genre met pakkende popdeuntjes, waardoor haar muziek zowel covers en eigen muziek herkenbaar is.Met haar verleidelijke stem en expressieve presentatie weet Laura Ross het publiek te verbazen naar een wereld van muzikale vreugde. Haar nummers zijn een mix van eigen werk en cover repertoire van Roxy Dekker , Anita Meyer , Flemming tot Marianne Weber , Corry Konings en Tino Martin die haar publiek een persoonlijke en herkenbare ervaring bieden.Geïnspireerd door een breed scala aan muzikale invloeden, integreert Laura Ross haar repertoire, en genres in haar werk. Haar muziek getuigt van haar talent en toewijding, en met elk nieuw album blijft zij grenzen verleggen en nieuwe muzikale paden verkennen.Laura Ross onderscheidt zich met haar unieke klank en passie voor muziek. Ze staat op het punt een aanzienlijke impact te maken op de muziekindustrie. Houd deze getalenteerde artieste in de gaten terwijl ze het publiek blijft betoveren met haar pakkende liedjes .Laura Ross is bekend van de volgende tv programma's: The Voice of Holland ,Bloed zweet en tranen en topper gezocht


Shows
Tape act
Tape act

Vanaf675

Genres
Allround

Video’s
 • Willeke Alberti
  Willeke Alberti

  Vanaf7950 Zangeressen

  Dance ClassicsEighties / 80´s
 • Esther Hart
  Esther Hart

  Op aanvraag Zangeressen

  AllroundEighties / 80´s
 • Christel Peters
  Christel Peters

  Vanaf950 Zangeressen

  AchtergrondmuziekCeremonie
LAURA ROSS boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct LAURA ROSS online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van LAURA ROSS net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Zangeressen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is LAURA ROSS beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat LAURA ROSS liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van LAURA ROSS wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je LAURA ROSS boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangeressen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.