Search icon

Laura van Kaam

Laura van Kaam

Artiesten
Beschikbaarheid opvragen

In 2013 is de dan 14-jarige Laura de winnares van The Voice Kids 2013. Zij heeft ruim 20.000 andere kandidaten verslagen onder leiding van coach Marco Borsato. Sindsdien treedt zij regelmatig op en wint ze steeds meer aan populariteit. Ze bracht al meerdere singles uit: haar The Voice Kids single “I Gotta Have You”(2013), haar finalesingle “Edge of Glory” (2014) welke wekenlang in de Tipparade stond, haar eerste eigen liedje “Be Like You” (2014), een aanstekelijke kerstsingle “It’s Gonna Be a Merry Christmas” en onlangs nog haar speciale single voor War Child “Running With The Clouds” (2015) in zowel een dance als een akoestische versie. Laura trad al op voor Koningin Beatrix, tijdens de kroning voor Koning Willem-Alexander, op de Zwarte Cross en bij Huntenpop als voorprogramma van Guus Meeuwis, in het Vredespaleis, in Disneyland Parijs, voor de Richard Krajicek Foundation, op het Goed Geld Gala van de Nationale Postcodeloterij, ze stond in maar liefst 26 theaters op de planken en op nog vele andere plekken in het binnen- en buitenland. Naast haar liefde voor muziek zet Laura zich ook in voor War Child. Als kidsambassadeur van War Child. Zij helpt hen met het bereiken van de jeugd in Nederland. Zoals ze het zelf zegt “Als kind heb je liefde, een thuis en een veilige plek nodig om op te groeien. Dat hebben kinderen in de oorlog niet. Ze hebben pijn, verdriet, hebben nare dingen gezien, zijn bang en hebben familieleden en vrienden verloren. Mijn muziek gaat over durven zijn wie je wil zijn. Daarom heb ik ervoor gekozen om War Child te steunen. zodat ze nóg meer kinderen helpen om, net als ik nu, dromen waar te kunnen maken.” Met haar heldere stem, haar ontwapenende persoonlijkheid en positieve energie verovert Laura ieders hart en laat ze de luisteraar heel dichtbij komen. Een optreden van Laura met haar eigen band geeft energie of het voelt alsof je met haar rond het kampvuur zit. Van kleine, intieme liedjes tot meeslepende meezingers. Altijd oprecht en puur.
Shows
Laura van Kaam
Laura van Kaam

Vanaf995

Genres
AllroundPop

Videos
 • Kate Ryan
  Kate Ryan

  Op aanvraag Zangeressen

  DanceFeest
 • Joan Franka
  Joan Franka

  Op aanvraag Zangeressen

  AllroundPop
 • Sasja Brouwers
  Sasja Brouwers

  Vanaf650 Zangeressen

  AllroundFeest
Laura van Kaam boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Laura van Kaam online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Laura van Kaam net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Zangeressen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Laura van Kaam beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Laura van Kaam liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Laura van Kaam wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Laura van Kaam boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangeressen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.