Search icon

Laurie Akkerman

Laurie Akkerman

Artiesten
Nederlands
Engels
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Met haar rugzak vol ervaring levert zij altijd kwaliteit en zorgt zij voor een sprankelende performance. Laurie speelt hits van toen en nu. Haar repertoire bestaat onder andere uit Ed Sheeran, Michael Jackson, Dolly Parton, Andre Hazes, Tino Martin en Suzan en Freek. -Conservatorium- Laurie is afgestudeerd aan het Conservatorium in Londen en is daarna teruggekeerd naar Nederland. Vanaf een jonge leeftijd heeft zij door heel Nederland op veel mooie locaties mogen optreden. Als fulltime zangeres vindt ze op het podium staan nog steeds het leukste wat er is!
Shows:
 • Kerstzangeres & gitariste LaurieVanaf575
 • Zangeres & gitariste Laurie AkkermanVanaf575
 • Kerstzangeres & gitariste Laurie met toetsenistVanaf975
 • Zangeres & gitariste Laurie met toetsenistVanaf975
 • Feestzangers Laurie Vanaf1275
Genres
AchtergrondmuziekKerstPopRockSoulTop 40Ceremonie

Videos
Foto's
 • Janis Joplin look-a-like
  Janis Joplin look-a-like

  Vanaf600 Zangeressen

  Sixties / 60`sTribute
 • Gré Parelmoer
  Gré Parelmoer

  Op aanvraag Zangeressen

  CarnavalFeest
 • Dutch Cher
  Dutch Cher

  Op aanvraag Zangeressen

  CountryDance

Laurie Akkerman boeken doe je zelf!

Zangeressen zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Laurie Akkerman beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Laurie Akkerman liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Laurie Akkerman wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Laurie Akkerman boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.