Search icon

Le Papillon Bleu

Le Papillon Bleu

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Deze reuze vlinder steltenlopers act trekt, met hun spanwijdte van bijna 5 meter, zeker de aandacht van al het publiek. Deze steltlopers zorgen voor een sierlijke vorm van entertainment.
The only way to catch a miracle is to believe in it"
Op bijpassende sprookjesachtige muziek nemen de vlinders alle voorbijgangers mee in hun droom. Deze stelten act is zeer geschikt voor straattheaterfestivals, maar tevens inzetbaar als ontvangst act.
Shows
Le Papillon Bleu
Le Papillon Bleu

Vanaf1100


 • Natuurtoerist standbeeld
  Natuurtoerist standbeeld

  Vanaf460 Theateracts

 • Lucht Acrobatiek - Tissue/ Silks
  Lucht Acrobatiek - Tissue/ Silks

  Vanaf600 Theateracts

 • Keizer Karel
  Keizer Karel

  Vanaf500 Theateracts

Le Papillon Bleu boeken doe je zelf!
Theateracts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Theateracts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Le Papillon Bleu beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Theateracts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Le Papillon Bleu liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Le Papillon Bleu wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Le Papillon Bleu boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Theateracts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.