Search icon

Le Prince

Le Prince

Artiesten
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Le Prince is geboren in Amsterdam op 4 mei 1986. Toen hij jong was werd er veel traditionele Surinaamse muziek gedraaid thuis en begon hij te zingen in een Kawina / Kaseko groep. Zijn muzikale familie luisterde ook veel jazz, klassieke muziek, hiphop, reggae en andere muziekgenres dus al op jonge leeftijd raakte Le Prince bekend met een breed muzikaal repertoire. Toen Le Prince Michael Jackson zag optreden wist hij zeker dat hij ook artiest wilde worden en hij begon met het zingen van reggae muziek in de band Liberty Sound. Ze traden op in heel Nederland maar Le Prince wilde vooral focussen op zijn solo-carrière. Inmiddels heeft hij het podium gedeeld met grote namen als Elephant Man, Ziggi Recado, Beenie Man en Dean Fraser en groeit zijn bekendheid alleen maar meer en meer!
Shows
Le Prince
Le Prince

Prijs op aanvraag

Genres
FeestRapReggaeSoul

Videos
 • Julian Thomas
  Julian Thomas

  Op aanvraag Zangers

  AllroundPop
 • Addie Timmermans
  Addie Timmermans

  Op aanvraag Zangers

  Levenslied / volksPop
 • Joost Marsman
  Joost Marsman

  Vanaf1975 Zangers

  AllroundFeest
Le Prince boeken doe je zelf!
Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Le Prince beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Le Prince liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Le Prince wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Le Prince boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.