Search icon

LED Cube

LED Cube

Acts, clinics & shows
Nederlands
Engels
Duits
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Een unieke show in Nederland. Een combinatie van geavanceerde LED-effecten, bewegende silhouetten, intense muziek en modern jongleren! Mystieke geometrische figuren zwaaien door de lucht. De Cube begint in een elastische hoes waarna die onthult wordt. De ongelooflijke Cube beheersing creëert een indrukwekkend krachtsbeeld en de verbluffende LED- en lichtreflecties zorgen voor een moderne en innovatieve look. Deze high-impact act is geweldig voor het maken van een grote indruk op bedrijfsevenementen en productlanceringen. Deze act is geschikt voor: Bedrijfsevenementen, Productlanceringen, Sportgalas, Beursen, Cruiseboat, Festivals, Bruiloft, Uitvaart en meer! Al onze shows kunnen zowel binnen als buiten opgevoerd worden. - Dit is een solo act. - De act duurt circa 5 minuten - Er is een podium nodig van minimaal 6x6x6 meter - Prijs € 600 Naast de LED Cube act hebben deze 2 artiesten nog veel meer acts in hun repertoire. German Wheel, (LED)Cyrwheel, Aerial Silks, Aerial Hoop, Partner Acrobatiek, Paaldans, Lollipop en meer! Al deze acts zijn te vinden bij Total Bookings! Indien er meerdere acts worden geboekt voor hetzelfde evenement krijgt u een mooie korting.
Shows:
 • LED CubeVanaf600

Videos
Foto's
 • German Wheel – Rhönrad
  German Wheel – Rhönrad

  Vanaf700 Acrobaten

 • Elastieken & Organza "Windrose"
  Elastieken & Organza "Windrose"

  Vanaf750 Acrobaten

 • Op de foto met Bobo
  Op de foto met Bobo

  Vanaf1295 Animatie acts

LED Cube boeken doe je zelf!

Acrobaten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Acrobaten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is LED Cube beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Acrobaten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat LED Cube liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van LED Cube wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je LED Cube boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.