Search icon

Lekker

Lekker

Bands
Nederlands
Engels
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Zangeres Carmen weet met haar imposante stemgeluid het elke keer weer voor elkaar te krijgen om de tent voor haar te winnen. De nummers zijn een mix van Nederlandstalige en internationale nummers van onder andere Anouk, Golden Earring, De Dijk, AC/DC en nog veel meer… LEKKER bestaat uit vijf professionele muzikanten; zangeres Carmen, drummer Joey, gitaristen Roland en Jeroen en bassist Roel In het kort; gewoon een perfecte feestband, waarbij het uitwringen van T-shirts aan het eind van de avond, tot een traditie is geworden. Er gaat niemand droog de zaal uit.
Shows:
 • ConcertVanaf1750
Genres
AllroundRockFeest

Videos
Foto's
 • Top 2000 Live
  Top 2000 Live

  Op aanvraag Coverbands

  AllroundDance Classics
 • The Bounty Hunters ft. Johannes Rypma
  The Bounty Hunters ft. Johannes Rypma

  Vanaf1195 Coverbands

  RockRock & Roll
 • Trendline Partyband
  Trendline Partyband

  Vanaf1295 Coverbands

  AllroundDance Classics

Lekker boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Lekker beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Lekker liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Lekker wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Lekker boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.