Search icon

Leuk dat je er bent band

Leuk dat je er bent band

Bands
Engels
Nederlands
Overig
Boeken op aanvraag

Aanvragen

Leuk dat je er bent band

“De Leuk Dat Je D’r Bent Band” is al jaren de on verslagen topper in het feest maken…. Het begon allemaal in december 1996. Een groep Utrechtse studenten behaalde een finale-plaats op het grootste studenten-songfestival van Nederland. Hun derde plaats was goed voor een eigen nummer op de bijbehorende CD. Al snel kwamen de muzikanten tot de conclusie dat één nummer niet voldeed en hebben zij zich een compleet repertoire eigengemaakt. Sindsdien is de band uitgegroeid tot een absolute partyband met maar één doel: het feest compleet maken. Vele studentengala’s, bedrijfsfeesten, bruiloften en andere feestelijke manifestaties hebben het genoegen van een een Leuk Dat Je D ’r Bent- feest al mogen smaken. De negen heren verstaan de kunst om met hun swingende muziek de zaal volledig op z’n kop te zetten als geen ander. Het repertoire bestaat uit bekende covers waarmee de zaal volledig in extase wordt gedwongen; de Engels- en Nederlandstalige covers met de grootste feestwaarde. Ze worden met zorg geselecteerd waarbij niet steeds de meest voordehandliggende keuzes worden gemaakt. De energie waarmee de band zich op het podium presenteert is legendarisch. De blazers-sectie zorgt bovendien voor een krachtige extra dimensie. De zaal gaat plat, gegarandeerd!! Boekingsinformatie: 9 personen
Shows:
 • Leuk dat je er bent bandVanaf2950
Genres
AllroundFeestTop 40

Videos
 • Coverband / Showband FEELINGS XL
  Coverband / Showband FEELINGS XL

  Vanaf2645 Coverbands

  Allround
 • Lead
  Lead

  Vanaf1695 Coverbands

  AllroundFeest
 • Da Vinci
  Da Vinci

  Op aanvraag Coverbands

  AllroundTop 40

Leuk dat je er bent band boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Leuk dat je er bent band beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Leuk dat je er bent band liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Leuk dat je er bent band wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Leuk dat je er bent band boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.