Search icon

Live karikaturist

Live karikaturist

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Grappig, snel, verzorgd en altijd goed gelijkend. Karikaturen waar het 'slachtoffer' zelf ook blij van wordt De toeschouwers genieten van de vaardigheid waarmee karikaturist Martin in no time een goed gelijkend kleurige karikatuur op papier zet. Wanneer die vervolgens opgehangen worden kan iedereen elkaar eens van een andere kant bekijken. Hetgeen leidt tot leuke commentaren en ontmoetingen. Tenslotte krijgt iedereen uiteraard zijn/haar tekening mee naar huis als een blijvende herinnering aan een onvergetelijk event.
Shows
Live karikaturist
Live karikaturist

Vanaf625


 • Karikaturist Herman
  Karikaturist Herman

  Vanaf375 Tekenaars

 • Erik Elsas sneltekenaar karikaturist
  Erik Elsas sneltekenaar karikaturist

  Vanaf575 Tekenaars

 • Karikatuurlijk!
  Karikatuurlijk!

  Vanaf395 Tekenaars

Live karikaturist boeken doe je zelf!
Tekenaars boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tekenaars direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Live karikaturist beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tekenaars boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Live karikaturist liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Live karikaturist wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Live karikaturist boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Tekenaars meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.