Search icon

Los Bomberos

Los Bomberos

Bands
Overig
Spaans
Beschikbaarheid opvragen

In 2004 bracht deze band met Harry Niehof de cd “Cuba Blues” uit. Op dit album spelen zij Cubaanse Son met teksten in Gronings dialect. In 2007 volgde het album en clip “Brand!”, met eigen Nederlandse en Spaanstalige salsa. In 2010 zijn de singles “Koffieshop” en “Rood Vuur” opgenomen. In juni 2013 is de clip “Salsa Koningin” uitgebracht. Festivals Ze speelden op de fameuze Latin Dance Night te Groningen tijdens het WK in Duitsland, de Parades, het Oerol Festival, op de Noorderzon en vele andere festivals. Tijdens de “Cuba Expositie” in het Groninger Museum speelde Los Bomberos ook samen met andere salsa artiesten. Kleine bezetting De band speelt niet alleen op de grote festivalpodia. In kleine akoestische bezetting zijn ze ook zeer geschikt voor o.a. exclusieve openingen, bedrijfsfeesten, recepties, trouwerijen en privéfeesten. Dansworkshops Het is ook mogelijk Los Bomberos te boeken in combinatie met een optreden/salsa-les van het Demo Team van de bekende Cubaanse salsadanser Jorge Gómez Silveriovan dansschool“El Son Cubano”. Deze dansgroep behaalde de 2e plaats op het WK Salsa Rueda de Casino (Cubaanse stijl) in München 2010.
Shows
Los Bomberos
Los Bomberos

Vanaf1495

Genres
AllroundFeestLatinLevenslied / volks

Videos
 • Margriet Eshuijs
  Margriet Eshuijs

  Op aanvraag Coverbands

  AllroundCeremonie
 • Celebration
  Celebration

  Vanaf1835 Coverbands

  Dance ClassicsDisco
 • The Men in Suits
  The Men in Suits

  Op aanvraag Coverbands

  AchtergrondmuziekPop
Los Bomberos boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Los Bomberos online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Los Bomberos net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Los Bomberos beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Los Bomberos liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Los Bomberos wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Los Bomberos boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.