Search icon

Los del Sol: Spaans Themafeest

Los del Sol: Spaans Themafeest

Acts - clinics and shows
Nederlands
Engels
Duits
Spaans
Beschikbaarheid opvragen

Ga jij een Spaans feest organiseren? Laat dat maar over aan Los del Sol! Deze act is onmisbaar op jouw spaanse evenement. Spaans themafeest met All In formule, incl. livemuziek, DJ, professionele geluidsinstallatie en Dansshows.


Een compleet Spaans themafeest met All in-formule, bestaande uit, DJ, Spaans tweemansorkest Los del Sol en dansshows (flamencoshow, workshop Spaanse dans en als slot een Spaanse Tenerife carnavalsshow in glitterkostuum met pluimen).


In onze Spaanse All-In formule is het volgende inbegrepen;

*Spaanse Live-muziek van tweemansorkest Los del Sol, twee rasartiesten die gespecialiseerd zijn in heerlijke zonnige Spaanse muziek met een hoog “Costa del Sol” en “gypsy kings” gehalte voor een echt vakantiegevoel. Iedereen wordt direct vrolijk met deze Spaanse Fiesta!

Swingende nummers als “Bamboleo”, “Vamos a la playa”, “Porompompero”, “Borriquito” en nummers in Belle-Perez en Gypsy-kings style passeren de revue.

Bezetting; 2 x zang, gitaar, percussie, Spaanse dans

*Twee verschillende acts, aangepast aan het thema; interactieve Spaanse dansshow met initiatie flamencodans, carnavalsshow uit Tenerife door danseres/zangeres in prachtig glitterkostuum met pluimen (duur show ± 15 min.)

*In de pauzes zorgt onze Latin DJ voor een volledige drive-in show (discobar), voor alle genres, maar gespecialiseerd in Spaanse muziek en top 40 (maar ook 60’s, 70’s, 80’s etc.)

*Professionele geluidsinstallatie inbegrepen tot events (capaciteit tot ± 150 man voor binnenevenementen). Voor grote buitenoptredens is de geluidsinstallatie in overleg.


Prijs: De All-in formule bedraagt voor een avondvullend of middagvullend programma van vier uur € 1250,- (vrijgesteld van BTW), en alles wat hierboven beschreven staat, d.w.z. incl. live-muziek van tweemansorkest Los del Sol, Dj, interactieve shows.Het volledige themafeest wordt uitgevoerd door de 2 rasartiesten van Los Del Sol + Latin DJ....

Shows
Spaans Themafeest
Spaans Themafeest

Vanaf1350


Video’s
 • Balance Bar Acrobatiek
  Balance Bar Acrobatiek

  Vanaf750 Event shows

 • Flying LedDiamant
  Flying LedDiamant

  Vanaf2500 Event shows

 • Lollipop Ring - Paaldans
  Lollipop Ring - Paaldans

  Vanaf600 Event shows

Los del Sol: Spaans Themafeest boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Los del Sol: Spaans Themafeest online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Los del Sol: Spaans Themafeest net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Event shows boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Event shows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Los del Sol: Spaans Themafeest beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Event shows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Los del Sol: Spaans Themafeest liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Los del Sol: Spaans Themafeest wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Los del Sol: Spaans Themafeest boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Event shows meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.