Search icon

Los Legacy of Santana

Los Legacy of Santana

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Laat ons je meenemen door een muzikale herinneringsreis van de vroege jaren 70 tot nu. De Santana "evergreens" mogen uiteraard niet ontbreken. Nummers zoals Europa, Samba Pa Ti, Moonflower en Stormy zijn verplichte kost. LOS is een groep ervaren muzikanten die een gedeelde passie hebben, de naam van de band zegt het al...Santana... Zijn muzikale fusie tussen Zuid-Amerikaanse Salsa, Samba, Bossa en Rock zijn wereldwijd bekend. LOS bestaat uit een Lead Gitarist, een slag gitarist, een toetsenist, twee percussionisten, een drummer, een bassist en natuurlijk een zanger. Zie onze wie is wie pagina voor meer info. Zij spelen 3 x 45 minuten binnen een tijdsbestek van 3 uur. Andere tijden mogelijk in overleg.
Shows
Los Legacy of Santana
Los Legacy of Santana

Vanaf700

Genres
Eighties / 80´sNineties / 90`sRockSalsaSeventies / 70`sZeroes / oo`s

Videos
 • De Daltons
  De Daltons

  Op aanvraag Coverbands

  AllroundTop 40
 • Boston Tea Party
  Boston Tea Party

  Vanaf5795 Coverbands

  AllroundDance
 • Feestband Solidair
  Feestband Solidair

  Vanaf1195 Coverbands

  AllroundDance
Los Legacy of Santana boeken doe je zelf!
Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Los Legacy of Santana beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Los Legacy of Santana liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Los Legacy of Santana wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Los Legacy of Santana boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.