Search icon

Low Budget Discoshow

Low Budget Discoshow

Drive-in shows
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Voor alle evenementen en feesten waar het qua oppervlakte of budget niet mogelijk is om een dure gigantische drive-in show te regelen. De Low Budget Disco Show is perfect voor alle kleinschalige events en altijd inclusief de ideale allround DJ. De Low Budget Discoshow is de perfecte oplossing voor kleine feestjes waarbij het budget het niet toe laat om uit te pakken met een grote drive in show. Denk daarbij aan een verjaardagsfeest een vriendenfeest, bruiloftsfeest of bijvoorbeeld een klein kleinschalig bedrijfsfeest. De show is uiteraard inclusief geluid set tot 125 personen en inclusief een lichtshow. De Low budget discoshow is altijd voorzien van een allround DJ die naar wens nagenoeg alle stijlen muziek op verzoek draait. Teven sis het mogelijk de show uit te breiden met bijvoorbeeld een zanger of een saxofoniste. Onze Allround DJ´S hebben jarenlang ervaring met honderden kleine en grotere feesten. Met een uitgebreide playlist weten zij ook de finale van elk feestje tot een succes te maken. Extra opties: Saxofonist(e) Zanger of zangeres Uitbreiding licht en techniek Inbegrepen: -Drive in Disco -Duur optreden: Maximaal 240 minuten -Bezetting: Ervaren Allround DJ -Techniek: Inbegrepen t/m 125 personen -Licht(show): Basis lichtshow inbegrepen
Shows
Low Budget Discoshow
Low Budget Discoshow

Vanaf450

Genres
AllroundDisco

 • Blizzert
  Blizzert

  Op aanvraag Allround

  AllroundTop 40
 • Eddy’s Tuinfeest
  Eddy’s Tuinfeest

  Op aanvraag Allround

  Levenslied / volks
 • PPM Band
  PPM Band

  Op aanvraag Allround

  Allround
Low Budget Discoshow boeken doe je zelf!
Allround boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Low Budget Discoshow beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Low Budget Discoshow liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Low Budget Discoshow wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Low Budget Discoshow boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Allround meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.