Search icon

Lucht Acrobatiek - Ring / Hoop (LED)

Lucht Acrobatiek - Ring / Hoop (LED)

Acts, clinics & shows
Nederlands
Engels
Duits
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Hoop/Ring met LED – Dans in de lucht. Wheel Sensation presenteert een unieke, sierlijke en opwindende acrobatische show in de Aerial Ring. Het publiek ervaart een fusie tussen elegante bewegingen en snelle, adembenemende wendingen. De artieste zwaait door de lucht vergezeld met dynamische muziek. Geniet van complexe acrobatische bewegingen en energieke choreografieën uitgevoerd met elegantie en precisie! De LED-effecten maken deze act tot een innovatieve en opvallende show. De verlichte Ring creëert mooie vormen en figuren die passen bij de bewegingen van de artieste. Als u op zoek bent naar een technologische wow factor-act, is de LED-ring de ultieme keuze. Een volledig aanpasbare hoepel die alle kleuren van de regenboog kan weergeven of juist uw kleurenthema kan oppikken. Afhankelijk van de beschikbare ruimte, hangt de luchtring hoog in de lucht en kan deze door de ruimte slingeren. De LED-hoepel is een prachtige entertainment optie voor zowel binnen- als buiten evenementen. Het is ook mogelijk om vanuit de Ring Champagne uit te schenken. Perfect als openingsact of proostmoment. Stuur een bericht voor meer informatie. Deze act is geschikt voor: Bedrijfsevenementen, Productlanceringen, Sportgalas, Beursen, Cruiseboat, Festivals, Bruiloft, Uitvaart en meer! - Dit is een solo act. - De act duurt circa 8 minuten - Er is een ophangpunt nodig die circa 250kg kan dragen (daar kunnen wij bij helpen) - De act kan boven het publiek opgevoerd worden - Solo act: € 600 - LED uitbreiding + € 100 Naast de LED Hoop act hebben deze 2 artiesten nog veel meer acts in hun repertoire. German Wheel, (LED)Cyrwheel, Aerial Silks, Aerial Hoop, Partner Acrobatiek, Paaldans, Lollipop en meer! Al deze acts zijn te vinden bij Total Bookings! Indien er meerdere acts worden geboekt voor hetzelfde evenement krijgt u een mooie korting.
Shows:
 • Lucht Acrobatiek - Ring / Hoop (LED)Vanaf600

Videos
Foto's
 • Flying LedDiamant
  Flying LedDiamant

  Vanaf2500 Acrobaten

 • Goochelaar Lucas
  Goochelaar Lucas

  Vanaf550 Illusionisten

 • Bloem & Bloempje
  Bloem & Bloempje

  Vanaf595 Animatie acts

Lucht Acrobatiek - Ring / Hoop (LED) boeken doe je zelf!

Acrobaten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Acrobaten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Lucht Acrobatiek - Ring / Hoop (LED) beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Acrobaten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Lucht Acrobatiek - Ring / Hoop (LED) liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Lucht Acrobatiek - Ring / Hoop (LED) wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Lucht Acrobatiek - Ring / Hoop (LED) boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.