Search icon

Lucht Acrobatiek - Tissue/ Silks

Lucht Acrobatiek - Tissue/ Silks

Acts, clinics & shows
Nederlands
Engels
Duits
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Silks – Overwin de zwaartekracht. Laat je publiek verbazen met een Aerial Silk Show. Een acrobatische luchtact die de zwaartekracht trotseert. Hoog boven de gasten in de doeken, zal de aerial artist een adembenemende acrobatische routine opvoeren die de gasten zal fascineren. Laat je verrassen door snelle bewegingen en spectaculaire vallen vanuit het plafond tot vlak boven de grond. Deze act is erg visueel en speelt zich hoog boven de hoofden van de toeschouwers af. Laat uw gasten genieten van hoogstaande luchtprestaties, met prachtige figuren en krachtige bewegingen. Wheel Sensation verenigt elegantie en behendigheid met de fascinatie van gewichtloosheid voor een opwindende live-uitvoering. Deze act kunt u als Solo in 1 doek, Duo in 1 doek of meerdere artiesten ieder in een eigen doek boeken. De duo-uitvoering bevat veel dynamische elementen en bevat adembenemende bewegingen. Als je op zoek bent naar iets opvallends en spectaculairs op een locatie met een hoog plafond, dan is onze Aerial Silk show de perfecte act die het meeste uit je ruimte haalt. Zowel solo- als duo acts kunnen worden aangepast naar wens. Een gepersonaliseerde choreografie en de Silks of outfit in de kleur van uw thema of een favoriet muziekstuk. Alles is mogelijk! Deze act is geschikt voor: Bedrijfsevenementen, Productlanceringen, Sportgalas, Beursen, Cruiseboat, Festivals, Bruiloft, Uitvaart en meer! Al onze shows kunnen zowel binnen als buiten opgevoerd worden. - U kunt deze act boeken als solo of duo act. - De act duurt circa 8 minuten - Er is een ophangpunt nodig die min 250kg kan dragen (daarbij kunnen wij helpen) - Solo act: €600 - Duo act: €950 Naast de Rhönrad/German Wheel act hebben deze 2 artiesten nog veel meer acts in hun repertoire. German Wheel, (LED)Cyrwheel, Aerial Silks, Aerial Hoop, Partner Acrobatiek, Paaldans, Lollipop en meer! Al deze acts zijn te vinden bij Total Bookings! Indien er meerdere acts worden geboekt voor hetzelfde evenement krijgt u een mooie korting.
Shows:
 • Lucht Acrobatiek - Tissue/ SilksVanaf600

Videos
Foto's
 • Cyr & Air (LED Hoop)
  Cyr & Air (LED Hoop)

  Vanaf850 Acrobaten

 • Cyr Wheel (LED)
  Cyr Wheel (LED)

  Vanaf700 Acrobaten

 • Acrobatische Paaldans
  Acrobatische Paaldans

  Vanaf600 Acrobaten

Lucht Acrobatiek - Tissue/ Silks boeken doe je zelf!

Acrobaten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Acrobaten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Lucht Acrobatiek - Tissue/ Silks beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Acrobaten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Lucht Acrobatiek - Tissue/ Silks liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Lucht Acrobatiek - Tissue/ Silks wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Lucht Acrobatiek - Tissue/ Silks boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.