Search icon

Lucht Acrobatiek - Tissue/ Silks

Lucht Acrobatiek - Tissue/ Silks

Acts - clinics and shows
Nederlands
Engels
Duits
Beschikbaarheid opvragen

Silks – Overwin de zwaartekracht. Laat je publiek verbazen met een Aerial Silk Show. Een acrobatische luchtact die de zwaartekracht trotseert. Hoog boven de gasten in de doeken, zal de aerial artist een adembenemende acrobatische routine opvoeren die de gasten zal fascineren. Laat je verrassen door snelle bewegingen en spectaculaire vallen vanuit het plafond tot vlak boven de grond. Deze act is erg visueel en speelt zich hoog boven de hoofden van de toeschouwers af. Laat uw gasten genieten van hoogstaande luchtprestaties, met prachtige figuren en krachtige bewegingen. Wheel Sensation verenigt elegantie en behendigheid met de fascinatie van gewichtloosheid voor een opwindende live-uitvoering. Deze act kunt u als Solo in 1 doek, Duo in 1 doek of meerdere artiesten ieder in een eigen doek boeken. De duo-uitvoering bevat veel dynamische elementen en bevat adembenemende bewegingen. Als je op zoek bent naar iets opvallends en spectaculairs op een locatie met een hoog plafond, dan is onze Aerial Silk show de perfecte act die het meeste uit je ruimte haalt. Zowel solo- als duo acts kunnen worden aangepast naar wens. Een gepersonaliseerde choreografie en de Silks of outfit in de kleur van uw thema of een favoriet muziekstuk. Alles is mogelijk! Deze act is geschikt voor: Bedrijfsevenementen, Productlanceringen, Sportgalas, Beursen, Cruiseboat, Festivals, Bruiloft, Uitvaart en meer! Al onze shows kunnen zowel binnen als buiten opgevoerd worden. - U kunt deze act boeken als solo of duo act. - De act duurt circa 8 minuten - Er is een ophangpunt nodig die min 250kg kan dragen (daarbij kunnen wij helpen) - Solo act: €600 - Duo act: €950 Naast de Rhönrad/German Wheel act hebben deze 2 artiesten nog veel meer acts in hun repertoire. German Wheel, (LED)Cyrwheel, Aerial Silks, Aerial Hoop, Partner Acrobatiek, Paaldans, Lollipop en meer! Al deze acts zijn te vinden bij TotalBookings! Indien er meerdere acts worden geboekt voor hetzelfde evenement krijgt u een mooie korting.
Shows
Lucht Acrobatiek - Tissue/ Silks
Lucht Acrobatiek - Tissue/ Silks

Vanaf600


Foto's
 • Duo Diesel
  Duo Diesel

  Vanaf1000 Acrobaten

 • Cyr Wheel (LED)
  Cyr Wheel (LED)

  Vanaf700 Acrobaten

 • Acrobatisch Klompendansen
  Acrobatisch Klompendansen

  Vanaf975 Acrobaten

Lucht Acrobatiek - Tissue/ Silks boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Lucht Acrobatiek - Tissue/ Silks online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Lucht Acrobatiek - Tissue/ Silks net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Acrobaten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Acrobaten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Lucht Acrobatiek - Tissue/ Silks beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Acrobaten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Lucht Acrobatiek - Tissue/ Silks liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Lucht Acrobatiek - Tissue/ Silks wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Lucht Acrobatiek - Tissue/ Silks boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Acrobaten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.