Search icon

Lulu Swing

Lulu Swing

Bands
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Lulu Swing is een gezellige muzikaal trio dat oude maar ook nieuwe nummers voorziet van eigen arrangement. Wie Trio Lulu Swing kent weet van de ampele vormen, stem en vibrato van de zangeres: Lulu. Ze zingt als een nachtegaal en ziet er ravissant en oogverblindend uit. Precies in stijl met de muziek, die toch een beetje gipsy/ fifties feel heeft. Daarbij is Lulu niet op haar mondje gevallen. Met een beetje geluk ben je dit Vlaardingse trio al eens tegen gekomen. Misschien ergens in de horeca. Of op een foodfestival. Mogelijk op een privé feest, een receptie of zelfs in het Zalmhuis, in de Rotterdamse Markthal of op de SS Rotterdam.
Shows:
 • Lulu SwingVanaf400
Genres
Jazz

Videos
 • Three O Four
  Three O Four

  Op aanvraag Coverbands

  AllroundDance
 • Classic Rock Show
  Classic Rock Show

  Vanaf4995 Coverbands

  Eighties / 80´sRock
 • Star Nine
  Star Nine

  Vanaf3150 Coverbands

  AchtergrondmuziekCeremonie

Lulu Swing boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Lulu Swing beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Lulu Swing liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Lulu Swing wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Lulu Swing boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.