Search icon

LUXURY EEN DUO MET STIJL

LUXURY EEN DUO MET STIJL

Bands
Nederlands
Engels
Duits
Beschikbaarheid opvragen

Stijlvol gekleed In gala of casual (of beide)Luxury, bestaande uit Nick Jefferson en Diana Olierook, heeft een stijlvolle uitstraling en een meer dan allround repertoire. De formatie is de ultieme compromis tussen een easy listening duo en een allround coverband. Zo is Luxury uitermate goed in te zetten op een feest of evenement dat rustig begint met een diner, receptie of netwerkbijeenkomst en eindigt in een spetterend feest.Het repertoire loopt dan ook uiteen van mooie popballads en jazz standards, tot opzwepende soul, disco, pop, rock en dance. Het repertoire en volume wordt geheel aangepast aan uw wensen, het type evenement en het aanwezige publiek.Luxury onderscheidt zich door de combinatie “stijlvol met pit!’. De professionele en ervaren muzikanten van Luxury weten zich als geen ander aan te passen aan de sfeer van het moment. De belangrijke pijler “stijlvol” ziet u terug in de kleding, de podiumpresentatie en het spelen van het passende repertoire op ieder moment. Dit betekent ook dat wanneer het tijd is voor een feestje, de energie van het podium af spat! Dit duo is dus stijlvol, maar zeker niet saai!

Shows
LUXURY EEN DUO MET STIJL
LUXURY EEN DUO MET STIJL

Vanaf1595

Genres
AllroundAchtergrondmuziekEighties / 80´sCountryDiscoFeestFifties / 50`sInteractief / Op verzoekKerstLevenslied / volksReggaeTop 40

Video’s
Foto's
 • TREK'stage
  TREK'stage

  Vanaf845 Allround

  AllroundEighties / 80´s
 • DIS Band (De Ideale Schoonzonen)
  DIS Band (De Ideale Schoonzonen)

  Vanaf1995 Allround

  AllroundDance
 • MOOD
  MOOD

  Op aanvraag Allround

  Allround
LUXURY EEN DUO MET STIJL boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct LUXURY EEN DUO MET STIJL online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van LUXURY EEN DUO MET STIJL net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Allround boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is LUXURY EEN DUO MET STIJL beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat LUXURY EEN DUO MET STIJL liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van LUXURY EEN DUO MET STIJL wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je LUXURY EEN DUO MET STIJL boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Allround meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.